A Xiaomi 13 sorozat elindult Európába!

163
- Hirdetés -

A Xiaomi 13 sorozat keleten nagyot ment, a jó hardver és az új MIUI 14 jó párosnak bizonyult. Viszont az globális megjelenésre eddig semmit sem tudtunk, csak sejtettük, hogy pár hónap és eljut ide is. De most végre valami kézzel fogható bizonyíték van rá, hogy a Xiaomi 13 sorozat elindult Európába!

A Xiaomi 13 sorozat elindult Európába!

Több bizonyíték is napvilágra került arról, hogy a Xiaomi 13 sorozat elindult Európába. Az első megálló ilyenkor mindig India, hisz az a második legnagyobb piaca a Xiaomi családnak. A Xiaomi 13 és Pro verzió bekerült a BIS listába. A BIS tanúsítvány India vagy az Indiai Szabványügyi Hivatal által kiadott BIS regisztráció biztosítja a termékek minőségét, biztonságát és megbízhatóságát az indiai szabványokkal összhangban. Bizonyos típusú termékek esetében a gyártóknak BIS-tanúsítvánnyal vagy BIS-regisztrációval kell rendelkezniük ahhoz, hogy azokat Indiába importálhassák. Szóval az első lépés megvan, a telefonok importálhatók az országba. 

A második lépésként át kell esni az NBTC ellenőrzésen is. A National Broadcasting and Telecommunications Commission, avagy Nemzeti Műsorszolgáltatási és Távközlési Bizottság listájában mind a két telefon szerepel. Az adatlapokról semmi sem derül ki azon kívül, hogy megkapta az engedélyt a frekvenciasávok használatára. De ez nekünk remek hír, hisz innen már csak pár lépés és jöhet az európai tanúsítványok!

A Xiaomi 13 sorozat nemzetközi megjelenésére ebben a szellemben, már februárban várható. Az eddigi megjelenéseket figyelembe véve, a tanúsítványok és a bemutató között kb. 1 hónap szokott eltelni. A nemzetközi bemutató után pedig 1 hónapon belül megjelenik a magyar piacon, vagy hamarabb. Szóval ott a fény az alagút végén!

- Hirdetés -