Xiaomi Watch 2 Pro: Snapdragon W5+ Gen 1 processzor

6401
- Hirdetés -
()

A kiszivárgott információk alapján a Xiaomi következő okosórája nem csak szép lesz, de erős vassal látták el. Már ha lehet hinni a pletykáknak. Emellett gyönyörű renderképek is napvilágot láttak, melyek szerint elég prémium kinézete és tudása lesz a Xiaomi Watch 2 Pro okosórának.

Xiaomi Watch 2 Pro: Snapdragon W5+ Gen 1 processzor
Xiaomi Watch S1 Pro

A Xiaomi Watch 2 Pro hetekkel ezelőtt került be a GSMA IMEI adatbázisába, ami azért is meglepő, mert ezek szerint az óra önmagában is tud telefonálni. Na nem hagyományos SIM kártyával, hanem eSIM, az az digitális kártyával kell rendelkezni. 4G LTE hálózatokon tud majd kommunikálni, így ha sportolunk vele, nem szükséges a telefont is magunkkal vinni.Xiaomi Watch 2 Pro specifikáció

A napokban került ki egy X posztban, az okosóra szinte teljes specifikációja. Pontosan ennyi minden:

  • Snapdragon W5+ Gen 1 (2 + 32 GB)
  • WearOS/MIUI
  • 1,43” AMOLED Kijelző (466 × 466, 326 ppi)
  • 500 mAh (72 óra)
  • Opcionális 4G LTE
  • Rozsdamentes acél, Gorilla Glass
  • Bőr (ezüst), gumi (fekete)
  • 150 Sport, EKG, Pulzus, Testhőmérséklet, Alváskövetés
  • Forgó korona
  • 5 ATM vízállóság

A Snapdragon® W5+ Gen 1 Wearable Platform az eddigi legfejlettebb hordható platform. A következő generációs hordható eszközökhöz tervezett platform új, 4 nm-es SoC-vel és 22 nm-es, magasan integrált AON koprocesszorral bővíti ki a hibrid architektúrát. A Snapdragon W5+-t úgy tervezték, hogy rendkívül alacsony fogyasztást biztosítson a meghosszabbított akkumulátor-élettartam érdekében, áttörő teljesítményt nyújtson a gazdagabb felhasználói élmény érdekében, és magas szintű integrációt biztosítson a karcsúbb, innovatív dizájn érdekében. – Qualcomm

Ha ez így meg fog felelni a valóságnak, akkor nagyon örülhetünk majd a tudásának, ellentétben az árával. Ha valóban tudni fog pontos EKG adatokkal szolgálni, akkor meg fogja érni az árát, sőt, ha még a testhőmérsékletet is, akkor nagyon.

Xiaomi Watch 2 Pro képekSzilikon szíjjal és feketén is nagyon jól mutat az óra, de ezüst színben, a hozzá passzoló barna bőrrel egyenesen exkluzív kinézetet biztosít. Ezzel bárhol megjelenhetsz, még felsőkategóriás eseményen is, ellenben egy szimpla “kocka” túlárazott vassal. Ha érted mire gondolok.

Megjelenés

Az óra megjelenése még vita tárgya, valaki a Xiaomi 13T sorozat mellé várják globálisan, akkor nagyot menne. Mások a Xiaomi 14 kínai bemutatóra voksolnak, hogy ott fog bemutatkozni a keleti rajongóknak. Meg persze itthon azoknak, akik velem együtt nézik majd a bemutatót.

Mennyire volt hasznos ez a bejegyzés?

Kattintson egy csillagra az értékeléshez!

Átlagos értékelés / 5. Szavazatok száma:

Eddig nincs szavazat! Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a bejegyzést.

Mivel hasznosnak találtad ezt a bejegyzést...

Kövess minket a közösségi médiában!

Sajnáljuk, hogy ez a bejegyzés nem volt hasznos az Ön számára!

Javítsuk ezt a bejegyzést!

Mondja el, hogyan javíthatnánk ezt a bejegyzést?

- Hirdetés -