- Hirdetés -
()

A Redmi Note 13 sorozatból nem csak a legjobb, a Pro+ kap “rendes” kamerát, ha nem a Pro is. De ma leginkább a Pro+ volt terítéken. Egy igazán jó, egyedileg csak a Redmi-nek készített Samsung ISOCELL HP3 Discovery Edition kamera egység személyében.

Redmi Note 13 Pro+ Samsung ISOCELL HP3 200 MP

A Redmi Note 13 Pro+ Samsung HP3 Discovery Edition érzékelővel van felszerelve, 1/1.4 hüvelykes fényérzékeny felület, 2.24 μm-es pixel, 7P objektív, f/1.65 nagy rekesz. OIS + EIS kettős rázkódásgátló támogatás, Xiaomi Imaging Engine képalkotóval felszerelve.Redmi Note 13 Pro+ Samsung ISOCELL HP3 200 MP

A Pro+ modell támogatja a Smart ISO Pro szuperdinamikus képet is, amely magas és alacsony ISO fúziós kimenetet használ a nagyobb dinamikatartomány elérése érdekében. A magas ISO megtartja a sötét részek színét és részleteit, az alacsony ISO pedig elkerüli a túlexponálást.

Redmi Note 13 Pro+ Samsung ISOCELL HP3 200 MP

A Redmi Note 13 Pro sorozat támogatja az In-Sensor Zoom-ot, amely 2-szeres és 4-szeres optikai szintű veszteségmentes zoomot tesz lehetővé. Ráadásul ez az új telefon támogatja a 200 megapixeles ultragyors fényképezést, mindössze 1,3 másodpercet vesz igénybe egyetlen fénykép elkészítése. A hivatalos állítás szerint 35%-kal gyorsabb, mint a versenytársak.

Samsung ISOCELL HP3

A Samsung még tavaly utatta be a 200 MP-es érzékelőt, ISOCELL HP3 néven. Az „ipar legkisebb pixelje” mindössze 0,56 μm, ami 12%-kal kisebb, mint az elődje. Gyorsabb automatikus élességállítást és még tisztább HDR-t ígér a képek egymásra helyezésére szolgáló új algoritmusnak köszönhetően.A HP3 szenzor kilenc hónappal az ISOCELL HP1 után érkezett meg, ami technikailag az első 200 MP-es kameraérzékelő az okostelefonokhoz. Azóta a Samsungnak sikerült 0,64 μm-ről lecsökkentenie a pixelméretet, így az új szenzor 1/1,4” méretű lett – körülbelül 20%-kal kisebb, mint az elődje.

A 4 az 1-ben binning 1.12 μm képpontot ad az 50 MP-es fényképekhez. Az ultrasötét fényképekhez az új érzékelő támogatja a 16 az 1-ben binninget is hatalmas 2.24 μm-es képpontos és 12,5 MP-es fotók készítéséhez.

Az ISOCELL HP3 Super Quad Phase Detection (QPD) autofókusz technológiát tartalmaz, ami azt jelenti, hogy az érzékelő összes képpontja hozzájárul az autofókusz képességéhez. A Super QPD összehasonlítható a Sony Semiconductor ‘ Quad Pixel AF ‘ rendszerével, egyetlen lencsét használ négy szomszédos pixel felett, lehetővé téve az érzékelő számára a vízszintes és függőleges irányú fáziskülönbségek észlelését (kereszt típusú). A Samsung pontosabb és gyorsabb autofókusz-teljesítményt ígér az okostelefonok kameráinak felhasználóinak.

Mennyire volt hasznos ez a bejegyzés?

Kattintson egy csillagra az értékeléshez!

Átlagos értékelés / 5. Szavazatok száma:

Eddig nincs szavazat! Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a bejegyzést.

Mivel hasznosnak találtad ezt a bejegyzést...

Kövess minket a közösségi médiában!

Sajnáljuk, hogy ez a bejegyzés nem volt hasznos az Ön számára!

Javítsuk ezt a bejegyzést!

Mondja el, hogyan javíthatnánk ezt a bejegyzést?

- Hirdetés -