- Hirdetés -
()

Az IDC népszerű kutatócége kiadta első felmérési adatait, amelyek a globális okostelefonok 2017 negyedik negyedévének eredményeit mutatja be. A globális okostelefon eladás 403,5 millió, ami 6,3% -os csökkenést jelent évről évre. A jelentés szerint a 2017-es év csúcs gyártói az Apple, Samsung, Huawei, Xiaomi és az OPPO, a piaci részesedések szempontjából.

Az Apple a több mint 77,3 millió darab szállítással viszi a mezőnyt és ez kétségtelenül a 2017-es csúcskészülékeinek, iPhone 8, 8Plus és iPhone X kiadásának az eredménye. A Samsung szorosan követi 74,1 millió bruttó szállítással. A kínai okostelefon gyártó, a Huawei megőrizte harmadik pozícióját és 2017 negyedik negyedévében körülbelül 41 millió telefont szállított.

Xiaomi lenyomta az OPPO-t, hogy feljöjjön a 4. helyre 28,1 millió egység bruttó szállítmánnyal. Érdekes megjegyezni, hogy a lista összes OEM-je közül csak a Xiaomi ért el jelentős növekedést a szállításban az előző év azonos időszakához képest. Xiaomi csak 14,4 millió Q4-es szállítást regisztrált a hatalmas 2016-os turné során. Az új szám azonban azt jelenti, hogy a kínai innovatív vállalat globális szállításai 96,9%-al nőttek. Az első 5 másik OEM-nek a szállítási mennyisége átlagosan 6,3%-al csökkentek évről évre. Még a kínai telefonkészítők, mint a Vivo, a Gionee kumulatív szállítási adatai szerint, akik a tavalyi év negyedik negyedévében nem kerültek fel a top 5-öt listára, mivel a szállítási mennyiségük 183,7 millióról 2016 óta 151,3 millióra csökkent.

Ezzel a bátorító eredményekkel a Xiaomit arra fogja ösztönözni idén, hogy új szuper termékeket adjanak ki és globálisan bővítse jelenlétét online és offline áruházakban. Tavaly a vállalat Oroszországban és Spanyolországban nyitott Európában és most a Xiaomi hamarosan be fog lépni Olaszországba.

Mennyire volt hasznos ez a bejegyzés?

Kattintson egy csillagra az értékeléshez!

Átlagos értékelés / 5. Szavazatok száma:

Eddig nincs szavazat! Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a bejegyzést.

Mivel hasznosnak találtad ezt a bejegyzést...

Kövess minket a közösségi médiában!

Sajnáljuk, hogy ez a bejegyzés nem volt hasznos az Ön számára!

Javítsuk ezt a bejegyzést!

Mondja el, hogyan javíthatnánk ezt a bejegyzést?

- Hirdetés -