KezdőlapKiemelt hírekMIUI Global Forum Awards 2017 verseny

MIUI Global Forum Awards 2017 verseny

Idén is megrendezésre kerül a MIUI Global Forum Awards 2017 verseny, ahol értékes ajándékokra lehet szert tenni. Nagyon sok játék indult 2017-ben, akár a földi halandók számára is és remek Xiaomi nyereményekre lehetett szert tenni. Számunkra a legfontosabb a Rajongói oldal versenye, ahol szavazni lehet az országok között. Arra szeretnénk kérni minden magyar rajongót, hogy szavazzanak ránk, bár az esélye nem sok, hogy nyerjünk, de mutassuk meg, hogy egy kicsi ország közössége is ér annyit mint a több milliós.

Tavaly a 8. helyen végeztünk a 34 országból, 1.393 szavazattal, igaz az első hely még csak álom sem lehet, hisz ott a Görögök futottak be 13.695 szavazattal!!! A fórumon majd 26.000 regisztráció van, az facebook csoportok taglétszáma 6-8.000 és ti kedves olvasóink is legalább 4 ezren vagytok.

A szavazás elindult, minden nap magyar idő szerint 17:00 után újra lehet szavazni, mert Kínában az már másnap! Tehát minden nap tessék szavazni!!!

Itt szavazhatsz: http://api.en.miui.com/hd/en/award2017/fanSiteVote

A szavazat leadásához szükség van a Mi Fiókodra, mindre! 😀

KÖSZÖNJÜK!!!

- Hirdetés -
Szabó Kornél
Szabó Kornélhttps://helloxiaomi.hu/
2013 óta foglalkozok a Xiaomi termékeivel, először a MIUI rendszerrel ismerkedtem meg és teremtettem meg a rajongói bázist, a MIUI fórumon. 2017 óta írom a cikkeket a Hello Xiaomi hírportálra, ami mára, az ország legnagyobb Xiaomi márkával foglalkozó oldala lett.
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
- Hirdetés -

Legújabb cikkek

spot_img