- Hirdetés -
()

Ez a hét az eredmények hete. Indiában átvette az első helyet az okostelefonok piacán, Oroszországban a harmadik helyre tornázta fel magát és most a hordozható kütyük világ ranglistáján a második helyen csücsül az Apple mögött. Jóóóó szorosan! :)

Az Apple jelenleg is a trónt foglalja el ezen a listán idén már a második negyedévi jelentések alapján. Pedig nem mindig volt így, 2017-es évben a második negyedévben foglalták el ideiglenesen a trónt a Xiaomi és a Fitbit, letaszítva a harmadik helyre az Smart Watch-ot. Azóta ismtét helyre állt a “rend” és a lista az év utolsó előtti hajrájára sem változott, első az Apple 3,9 millió, második a Xiaomi 3,6 millió és bronzérmes a Fitbit 3,5 millió leszállított hordozható eszközzel.

A piaci részesedést tekintve az Apple 23%-kal, míg a Xiaomi 21%, illetve a Fitbit 20%-kal áll az első három helyen. A Huawei és a Samsung, akik a negyedik és az ötödik helyen állnak, a hordozható piaci részesedés 6% és 5%-át képviselik, a többi az egyéb márkák.

Az Apple az LTE-képes Apple Watch Series 3 kiadása miatt a harmadik negyedévben jelentette be a legerősebb teljesítményét. Azonban az LTE változat nem felelt meg teljes potenciáljának a Q3-ban, mert a kereslet sokkal több volt, mint az elérhetősége, így a smartwatch várhatóan újabb szilárd helyet biztosít a negyedik negyedévben is.

Az eredményre figyelve, az Applenek nincs oka a babérokon nyugodtan ücsörögni, mert a Xiaomi nagyon közel van. A Xiaomi-ról tudjuk, hogy képes megduplázni, vagy akár háromszorozni teljesítményét akár negyedévente, ahogyan a közelmúltban lett India első számú okostelefon-márkája. Így a 2017 utolsó negyedévének eredményei eltérhetnek attól, amit most kaptunk. Januárban kiderül, hogy lesz e trónfosztás és a Xiaomi hódító útja sikeres volt e 2017-ben!

Mennyire volt hasznos ez a bejegyzés?

Kattintson egy csillagra az értékeléshez!

Átlagos értékelés / 5. Szavazatok száma:

Eddig nincs szavazat! Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a bejegyzést.

Mivel hasznosnak találtad ezt a bejegyzést...

Kövess minket a közösségi médiában!

Sajnáljuk, hogy ez a bejegyzés nem volt hasznos az Ön számára!

Javítsuk ezt a bejegyzést!

Mondja el, hogyan javíthatnánk ezt a bejegyzést?

- Hirdetés -