KezdőlapKiemelt hírekA Xiaomi térhódítása töretlen, hordozható kütyük listáján már a második!

A Xiaomi térhódítása töretlen, hordozható kütyük listáján már a második!

Ez a hét az eredmények hete. Indiában átvette az első helyet az okostelefonok piacán, Oroszországban a harmadik helyre tornázta fel magát és most a hordozható kütyük világ ranglistáján a második helyen csücsül az Apple mögött. Jóóóó szorosan! 🙂

Az Apple jelenleg is a trónt foglalja el ezen a listán idén már a második negyedévi jelentések alapján. Pedig nem mindig volt így, 2017-es évben a második negyedévben foglalták el ideiglenesen a trónt a Xiaomi és a Fitbit, letaszítva a harmadik helyre az Smart Watch-ot. Azóta ismtét helyre állt a “rend” és a lista az év utolsó előtti hajrájára sem változott, első az Apple 3,9 millió, második a Xiaomi 3,6 millió és bronzérmes a Fitbit 3,5 millió leszállított hordozható eszközzel.

A piaci részesedést tekintve az Apple 23%-kal, míg a Xiaomi 21%, illetve a Fitbit 20%-kal áll az első három helyen. A Huawei és a Samsung, akik a negyedik és az ötödik helyen állnak, a hordozható piaci részesedés 6% és 5%-át képviselik, a többi az egyéb márkák.

Az Apple az LTE-képes Apple Watch Series 3 kiadása miatt a harmadik negyedévben jelentette be a legerősebb teljesítményét. Azonban az LTE változat nem felelt meg teljes potenciáljának a Q3-ban, mert a kereslet sokkal több volt, mint az elérhetősége, így a smartwatch várhatóan újabb szilárd helyet biztosít a negyedik negyedévben is.

Az eredményre figyelve, az Applenek nincs oka a babérokon nyugodtan ücsörögni, mert a Xiaomi nagyon közel van. A Xiaomi-ról tudjuk, hogy képes megduplázni, vagy akár háromszorozni teljesítményét akár negyedévente, ahogyan a közelmúltban lett India első számú okostelefon-márkája. Így a 2017 utolsó negyedévének eredményei eltérhetnek attól, amit most kaptunk. Januárban kiderül, hogy lesz e trónfosztás és a Xiaomi hódító útja sikeres volt e 2017-ben!

- Hirdetés -
Szabó Kornél
Szabó Kornélhttps://helloxiaomi.hu/
2013 óta foglalkozok a Xiaomi termékeivel, először a MIUI rendszerrel ismerkedtem meg és teremtettem meg a rajongói bázist, a MIUI fórumon. 2017 óta írom a cikkeket a Hello Xiaomi hírportálra, ami mára, az ország legnagyobb Xiaomi márkával foglalkozó oldala lett.
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
- Hirdetés -

Legújabb cikkek

spot_img