- Hirdetés -
()

Hosszú várakozás után a Xiaomi február 14-én mutatta be a Redmi Note 5-öt Indiában. A középkategóriás modellt a Redmi Note 5 Pro-val együtt mutatták be, de eltérő specifikációval (a kínai Redmi 5 Plus átnevezett változata). Bár a Redmi Note 5-öt nagyon várták a bemutató előtt, a készülék csak másodhegedűs szerepet tölthet be, miután a Redmi Note 5 Pro-t bejelentették, jobb konfigurációval, kettős hátsó kamerával. A Redmi Note 5 Pro kamerája India kedvencévé vált, nem is csoda, hogy elkapkodták 3 perc alatt (a Redmi Note 5-el együtt)

A kínaiak is nagyon várják mindkét modellt, melynek forgalmazásáról eddig nem volt információ. Ennek azonban úgy tűnik vége, egy alkalmazott megtörte a csendet.

A Xiaomi okostelefon-termékmarketing vezetője egy nemrégiben megjelent Weibo-posztban arra utalt, hogy a Redmi Note 5 hamarosan Kínába is megérkezik. Ezután egy érdekes szempontot is felvetett, “egy kamerás meglepetéssel érkezik”.

Nem lepődnénk meg, ha a Redmi Note 5 kínai verziójának kamerája eltérne az indiai változattól. A korábbi modellek esetén (pl. Redmi Note 4) előfordult eltérő szenzoros (Samsung, OV) modell is.
Emlékeztetőül:  a Redmi Note 5 egy 12MP hátsó kamerával rendelkezik, f / 2,2 rekeszértékkel, 1,25 μm pixelmérettel. Olyan funkciókkal rendelkezik, mint a gyors autofókusz és a PDAF. Elülső kamerája 8MP-es, mely jó minőségű  felvételek készítésére alkalmas még gyenge fényben is. Mindez LED villanó támogatással, és Beauty 3.0-val kiegészítve. Kíváncsian várjuk, mi lesz a meglepi kamera fronton. :)
Esetleg kettős kamera, nagyobb felbontás?
A változtatás azért is lenne logikus a Redmi Note 5 esetén, mivel a Redmi 5 Plus-tól semmiben sem különbözik, ami így zavart okozna az értékesítésben is.
A Redmi Note 5, és a Redmi Note 5 Pro hamarosan bemutatásra kerül Kínában is, melyről mi beszámolunk majd.

Mennyire volt hasznos ez a bejegyzés?

Kattintson egy csillagra az értékeléshez!

Átlagos értékelés / 5. Szavazatok száma:

Eddig nincs szavazat! Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a bejegyzést.

Mivel hasznosnak találtad ezt a bejegyzést...

Kövess minket a közösségi médiában!

Sajnáljuk, hogy ez a bejegyzés nem volt hasznos az Ön számára!

Javítsuk ezt a bejegyzést!

Mondja el, hogyan javíthatnánk ezt a bejegyzést?

- Hirdetés -