A Bitcoin és más elektronikus crypto valuták egyre népszerűbbek lesznek, ezt az iparág is kezdi felfedezni. A Blockchain érdekessége, hogy minden területet lefed egy platform segítségével. legyen az a tudomány és technológia, művészet, jog, pénzügy, fejlesztés, ingatlan, IoT, biztosítás stb.

blockchain technológia

Állásajánlatok a Xiaominál a blockchain technológia kapcsán

Úgy tűnik, hogy a kínai gyáróriás, a Xiaomi érdeklődését is felkeltette a Blockchain technológia. Már állásajánlatok is kikerültek a vállalattól, melyben vezető Blockchain fejlesztőmérnököket és szerverfejlesztési mérnököket keresnek. Ez bizonyítja a cég hivatalos belépését a Blockchain-be.

A felső vezető mérnökök munkaköri leírása magában foglalja:

  1. Részt vesz a Blockchain-en alapuló technológiák kutatásában és fejlesztésében.
  2. Nagyarányú, magas párhuzamosságban kezeli a rendszert, melyet növelni tud, és a kérésfeldolgozás-megoldást összevonja.
  3. Megold mindenfajta, a potenciális rendszert fenyegető műszaki kockázatok, biztosítja a rendszer biztonságát, stabilitását, és a gyors rendszersebességet.
  4. Az alapvető technológiai és architektúra-tervezésben való részvétel.

A Xiaomi ezért havi 1,2 – 2,4 millió Ft fizetést biztosít a vezető Blockchain fejlesztőmérnök- öknek, akik a pekingi Xiaomi központjából fognak dolgozni.

A szerverfejlesztő mérnök felvételi értesítőben a Xiaomi kihangsúlyozza, hogy a reklámipar sok problémával küzd, mint például a bizalmatlanság, csalások, adatgyűjtések, épp ezért a hirdetésmegjelenítések estén hatékony nyomon követést vár el.

A Xiaomi a Blockchain technológiát tanulmányozza, hogy hatékony, csalásellenes rendszerrel rendelkezzen, és megoldja a követhetetlen IP címek problémáját, és más kérdésekre is megoldást találhasson.

Ezek a mérnökök havi 723.000 – 1,4 millió Ft-os fizetésre számíthatnak.

Reméljük, hogy ez egy kifizetődő befektetés a Xiaomi-nak, és nem csak egy ambiciózus lépés, amely megbéníthatja a vállalatot.

Még egy kis Blockchain

“Küldetésünk, hogy egy nyitottabb, hozzáférhetőbb és tisztességes pénzügyi jövőt építsünk, egyetlen szoftverrel, egy időben. Technológiánk forradalmasítja a pénzügyi szolgáltatási ágazatot azáltal, hogy világszerte több millió embert közvetítünk hitelesítésre, ügyletekre, azonnal, közvetítői díjak nélkül.”

” A Blockchain a világ vezető szoftver platformja a digitális eszközök számára. A világ legnagyobb gyártási blokk-lánc-platformját kínálva. új technológiát alkalmazunk egy radikálisan jobb pénzügyi rendszer kiépítéséhez.”

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ