A Xiaomi ezúttal a négylábú kedvencek számára fejlesztett ki egy okos kütyüt, ez a Xiaomi intelligens kutyabiléta. Ez a szerkentyű funkcióit tekintve egy kutyák számára fejlesztett Xiaomi Mi Band. A beépített érzékelőkkel rögzíti kedvenceink fizikai aktivitását, így monitorozni tudjuk kutyánk fizikai állapotát. Minden gazdi számára kötelező kiegészítő.

xiaomi okos kutyabilétaFigyeli a fizikai aktivitás kutyánál (lépésszámláló), a minőségi alvást, melyek adatait láthatjuk az applikáción (Android és iOS rendszerre is elérhető), amit a hátoldalába gravírozott QR-kód segítségével szerezhetünk be.

okos kutyabiléta elveszett kutya

Miután feltelepítettük az App-ot, használhatjuk a Bluetooth 4.0 kapcsolódási lehetőségét az eszközhöz, hogy összekapcsoljuk az okostelefonunkkal, és információkat kapjunk kutyánk egészségi állapotáról, valamint tanácsot ad a fajta, az életkor és a méret szerint. Lehetőségünk nyílt megosztani az adatainkat az App többi felhasználójával helyi, és globális szinten is.

A mozgásérzékelő  és  testreszabható LED, segítségével  lehet használni az éjszakai séta módot, hogy nyomon követhessük a a mozgását.
GPS-t NEM tartalmaz, ezért helymeghatározásra NEM alkalmas!

A kedvenc kutyusunk csak a legjobbat érdemli, és a Xiaomi ezt tudja, ezért nagy gonddal tervezték. Ez a kitűnő kivitelezés rendkívül biztonságos, mivel a használt anyag  orvosi minőségű szilikon, így rozsdamentes és mosható (IP65 minősítés). Maga a megjelenés egyszerű, matt műanyag bevonatú, tetszetős.

Xiaomi okos kutyabiléta felépítéseMérete:  7.00 x 3.40 x 1.40 cm,  és csak  12 gramm súlyú , így nem zavarja a kölyköket sem. Egy  3V-os CR2032 akkumulátorral működik, mely 4 hónapos üzemidőt biztosít az eszköz számára.

okos kutyabiléta működési időTöbb színben kapható:  piros, narancssárga, sárga, kék, zöld és lila. A  fény  a következő színekben szabható testre: piros, kék és zöld. (sötétben jobban megismerjük a többi kutya között a sajátunkat a szín alapján)

kutya és gazdájaXiaomi okos kutyabiléta funkciói okos kutyabiléta adatmegosztásA Xiaomi intelligens kutyabiléta elérhető  a Gearbest-en, jelenleg $13,11 dollárért.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ