KezdőlapTermékekMi Smart HomeXiaomi MiJia Roborock Sweep One - Új porszívó bemutató

Xiaomi MiJia Roborock Sweep One – Új porszívó bemutató

A Xiaomi ma bejelentette legújabb, második generációs intelligens robot porszívóját, melynek neve “Roborock Sweep One“. A MiJia családba tartozó eszközt korábban Xiaomi Mi Robot porszívó 2-ként vártuk, nem így lett. A formával, funkciókkal együtt a név is megújult.Xiaomi MiJia Roborock Sweep One

Az új porszívó fejlettebb, jobb tulajdonságokkal rendelkezik, mint elődje. A leginkább figyelemre méltó fejlődés a tisztítási rendszert érte. Magasabb teljesítmény nyújt, és új az érzékelők elrendezése is.

Közösségi finanszírozás

A gyártó a termék fejlesztésre közösségi finanszírozást használ. Mindössze 3 perc 25 másodpercre volt szükség, hogy összegyűjtse a szükséges befektetőket, valamint kevesebb, mint 3 órára, hogy elérje a 10 millió jüant (1,5 millió dollárt). A Roborock Sweep One kezdő ára 499 dollár, ami drágább, mint elődje, amelynek ára 1699 jüan volt (258 $).

Roborock Sweep One alsó rész

Ezt tudja a Roborock Sweep One

Most következzenek a Roborock Sweep One fejlesztései, újdonságai:

Egy új, növényi (bionikus) nedves tisztítási rendszert használ. A víztartály a porszívó alsó részén található, amit a padló tisztításához egy szövet betéttel láttak el. A porszívó képes nedves tisztításra akár 45-60 percig. A belső szűrő automatikusan felszívja a vizet, és mindig megfelelő vízmennyiséget biztosít. A szennyeződéseket a vízben is szűrheti. A Teflon bevonatú szűrő mosható, évente egyszer cserélhető.

Roborock Sweep One víztartály

robotporszívó alja robotporszívó felmosás szövetbetét

A porszívó a lézeres érzékelőkre épülő nagyszerű teljesítményt továbbra is folytatja. Felszerelték egy saját fejlesztésű, nagy pontosságú LDS érzékelővel, amely képes szkennelni a helyiséget 5 x 360 ° / sec-on egy eredeti SLAM algoritmuson keresztül. Ezután a Roborock Sweep One létrehoz egy virtuális térképet a helyiségekről, és valós időben tervezi az útvonalat. Így maga határozza meg, hol kell kezdenie, és milyen utat kell követnie a legoptimálisabb tisztításhoz. A porszívózási tervet az APP segítségével mi is beállíthatjuk. Csak be kell jelölni az útvonalat a telefon képernyőjén és máris indíthatjuk a takarítást. A Roborock Sweep One elkezdi a tisztítást a beállított útvonalnak megfelelően. Sajnos a hangvezérlés csak a kínai nyelven áll rendelkezésre.
mi home app Roborock Sweep One gombok Roborock Sweep One felső része

Általában 13 érzékelőt használ. A távolságmérő közelebb került a készülék középpontjához. Ez és más érzékelők lehetővé teszik a porszívó számára, hogy megkerülje az akadályokat, lerövidítse a távolságot. Kiválasztja a leghatékonyabb útvonalat, és gyorsan megtalálja a dokkolóját.

Roborock Sweep One kefe

Optimálisabb teljesítménnyel már 2000Pa maximális szívóerőre is képes. Egy fő kefe található az oldalán. Optimalizálták a kerék felfüggesztési rendszert is – így már 2 cm-es magasságban is képes legyőzni az akadályokat. Az intelligens rendszer automatikusan növeli a motor teljesítményét, amikor egy szőnyeget észlel.

Roborock Sweep One kerék

robotporszívó kontra küszöb

A porszívó akkuja is nőtt, már egy 5200mAh kapacitású akkumulátort tartalmaz, amely 2,5 órányi munkához biztosít energiát. Ez az idő elég egy 250 négyzetméteres terület megtisztításához, egyetlen töltéssel.

Roborock Sweep One útmutató Roborock Sweep One kábel Roborock Sweep One csomagolás
Roborock Sweep One szövetbetétRoborock Sweep One nyitva

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
- Hirdetés -

Legújabb cikkek