KezdőlapHírekXiaomi MiBand 3 PLETYKA! Holnap új fitnesz kütyüt mutat be a Huami!

Xiaomi MiBand 3 PLETYKA! Holnap új fitnesz kütyüt mutat be a Huami!

A Huami cég, aki a nagy sikerű MiBand és MiBand 2 okoskarkötőt is gyártotta a Xiaomi-nak, egy Weibo bejegyzésben szivárogtatta ki, hogy holnap, az az 2017. június 6-án egy új fitnesz kütyüt mutat be a nagy közönségnek.

Az új termékről ez még semmit nem árul el, a címben is egy kicsit túloztunk, de a kép alapján feltételezhetjük, hogy egy új fitnesz kütyü bemutatkozására számíthatunk, mivel valami köze van a sporthoz és futáshoz. A Huami-ról pedig pontosan tudjuk, hogy élen jár az intelligens, hordható eszközök fejlesztésében és gyártásában, lásd. MiBand széria és Amazfit.

Az Amazfit megjelenésekor sem tudtuk, hogy egyszer a Xiaomi kínálatában fog megjelenni és még is úgy lett, bár nem Xiaomi néven. Lehet most is csak a Huami egy új fejlesztéséről van szó és nem a Xiaomi hordozható kütyük táborát fogja erősíteni. Ha ez konkrétan egy Xiaomi MiBand 3 lenne, akkor már olvashattunk volna a hivatalos oldalon/fórumban róla és persze itt is. Addig csak gyenge pletyka marad.

- Hirdetés -
Szabó Kornél
Szabó Kornélhttps://helloxiaomi.hu/
2013 óta foglalkozok a Xiaomi termékeivel, először a MIUI rendszerrel ismerkedtem meg és teremtettem meg a rajongói bázist, a MIUI fórumon. 2017 óta írom a cikkeket a Hello Xiaomi hírportálra, ami mára, az ország legnagyobb Xiaomi márkával foglalkozó oldala lett.
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
- Hirdetés -

Legújabb cikkek

spot_img