web analytics
KezdőlapHírekMár hivatalosan is júliusban jön az osztott képernyő MIUI8-ra!

Már hivatalosan is júliusban jön az osztott képernyő MIUI8-ra!

Hivatalos bejelentést tett a Xiaomi, miszerint júliusban debütál az osztott képernyő funkció. Egyelőre csak Mi Max 2 telefon kapja meg ezt az új funkciót, de hamarosan minden készülék megkapja, aminek Android N (7.x.x) az alapja. Ez a funkció az alaprendszerben eleve benne van, csak a MIUI fejlesztők eddig nem rakták bele a rendszerbe.

Rövid viták és közvélemény kutatás után úgy döntöttek, hogy elkezdik fejleszteni a MIUI8 rendszerbe, véglegesen júliusban kapjuk meg, de csak a kínai fejlesztői romokban. A Global felhasználóknak is elérhető lesz majd később. A fejlesztők keményen elkezdtek rajta dolgozni, még rengeteg teszt és optimalizálás van előttük.

Érdekesség, hogy a pletykákkal ellentétben még MIUI8-at írnak, holott akkor már a MIUI9-nek is be kellene mutatkozni. Ezek szerint júliusban még nem kapunk MIUI9 rendszert, bár ez még változhat addig.

Maradjatok velünk, itt olvashattok csak valós híreket és ténylegesen megjelölt pletykákat!

Szabó Kornél
Szabó Kornélhttps://helloxiaomi.hu/
2013 óta foglalkozok a Xiaomi termékeivel, először a MIUI rendszerrel ismerkedtem meg és teremtettem meg a rajongói bázist, a MIUI fórumon. 2017 óta írom a cikkeket a Hello Xiaomi hírportálra, ami mára, az ország legnagyobb Xiaomi márkával foglalkozó oldala lett.
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
- Hirdetés -spot_img

Legújabb cikkek

spot_img