- Hirdetés -
()

A múlt heti kínai/angol fejlesztői MIUI 10 frissítés hozott némi fejlesztést, javítást és optimalizációt, de a Mi Mix 3 most is kivételes, új funkciókat kapott. A kamera minőségére már nem lehet panasz, de funkcióban még tudnak újat mutatni.

A pénteki frissítéssel a Mi Mix 3 kamera beállításaiban már nem csak azt tudjuk ki/bekapcsolni, hogy a képeinken ott legyen e a “SHOT ON MI MIX 3” felirat, hanem alá most már magunk is beírhatunk valamit, pl. ki készítette a képet.

A másik újítás a Mix 3 kamera alkalmazásban, az a koszos lencse figyelmeztetés. Az app a kép készítése előtt ellenőrzi a látott képet és ha elmosódást, vagy más erre utaló anomáliát vél felfedezni a képen, azt úgy véli, hogy a kamera lencse koszos, zsíros, stb. Ekkor exponálás előtt figyelmeztet minket, hogy tisztítsuk meg.

A Mix 3 újítások előbb utóbb bekerülnek a Mix 2s és Mi 8 sorozatba is, elsőnek a kínai romokba, majd később a globalba is. Még nincs semmilyen infó, hogy mikor, legyetek türelmesek!

Ha szeretnénk egyedi vízjelet régebbi, vagy egy kameramodulos telefonon is, akkor egy alkalmazás telepítésével megoldhatjuk.

Nincs más teendőnk, mint Play áruházból feltelepíteni a ShotOn for Mi: Auto Add Shot on Watermark on Photo alkalmazást, beállítani és automatikusan ráteszi a képekre a kívánt vízjelet.

Beállíthatunk egyedi logót, telefont, alá, hogy ki készítette, különböző méretben és elhelyezkedéssel. Régebbi képekre is van lehetőség vízjeleket rakni, ahhoz egy újabb alkalmazást kell letölteni, amit fel is kínál az app készítője. Mivel ez egy ingyenes alkalmazás, 50 vízjellel ellátott képet enged egymás után készíteni, utána már nem, hacsak meg nem nézünk egy kis reklámot, ami bevételt generál a készítőnek. Ennyit megérdemel!

Mennyire volt hasznos ez a bejegyzés?

Kattintson egy csillagra az értékeléshez!

Átlagos értékelés / 5. Szavazatok száma:

Eddig nincs szavazat! Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a bejegyzést.

Mivel hasznosnak találtad ezt a bejegyzést...

Kövess minket a közösségi médiában!

Sajnáljuk, hogy ez a bejegyzés nem volt hasznos az Ön számára!

Javítsuk ezt a bejegyzést!

Mondja el, hogyan javíthatnánk ezt a bejegyzést?

- Hirdetés -