KezdőlapHírekA Xiaomi bemutatja a Xiaomi Mi Mix 3 5G változatát SD855 procival

A Xiaomi bemutatja a Xiaomi Mi Mix 3 5G változatát SD855 procival

A napokban kezdődött China Mobile Global Partner Konferencián mutatkozott be a Xiaomi mellett több más kínai mobil gyártó a Qualcomm új SD855 processzorával szerelt készülékeivel, melyek már támogatják az 5G hálózatot. Mint tudjuk a Xiaomi volt az első mobilgyártó cég, amely kereskedelmi forgalomra alkalmas 5G készüléket jelentett be, a Xiaomi Mi Mix 3 ezen változatát.

Külsőleg semmi eltérés nincs az eddigi kiadásoktól, ellenben belül már a Qualcomm új procija dübörög az 5G képes verzióban. Az új SoC X50 LTE modulja teszi lehetővé az új sáv használatát, amivel már elérhetővé válik akár 2 Gbps letöltési sebesség is. A légi közlekedésben használt polimer hűtési technológiának köszönhetően nagyfokú hőelvezetése biztosítja az állandó 5G használat mellet a megfelelő felhasználó élményt.

A telefon várhatóan 2019 első negyedévében lesz elérhető Android 9 alapú MIUI 10-el szerelve, 10 GB memóriával és 256 GB háttértárral. A pletykák szerint talán először Európában!

- Hirdetés -
Szabó Kornél
Szabó Kornélhttps://helloxiaomi.hu/
2013 óta foglalkozok a Xiaomi termékeivel, először a MIUI rendszerrel ismerkedtem meg és teremtettem meg a rajongói bázist, a MIUI fórumon. 2017 óta írom a cikkeket a Hello Xiaomi hírportálra, ami mára, az ország legnagyobb Xiaomi márkával foglalkozó oldala lett.
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
- Hirdetés -

Legújabb cikkek

spot_img