Xiaomi Mi Max 2 pletyka, állítólag május 23-án érkezik!

210
- Hirdetés -
()

Előző cikkünkben a Mi Max 2 kamera specifikációk kiszivárogtatásával foglalkoztunk, de egyből jött is a következő pletyka, mi szerint az idei Mi Max verziót már május 23-án be is mutatják.

A specifikációs fronton a Mi Max 2 pletykák szerint Snapdragon 660 chip-vel lesz szerelve, amely 6 GB RAM-val és 128 GB belső tárolóval rendelkezik és egy másik, 4 GB RAM-val és 64 GB belső tárolóval. Egyes pletykák szerint elképzelhető, hogy a két változat különböző processzorral is érkezhet, a 6 GB-os változatban az SD 660, míg a 4 GB-os variációban SD 626 processzor lesz. A kijelző ugyanaz, mint elődje, 6,44 hüvelyk, 1080p felbontással. Egy 5000mAh-os akkumulátor képes a Xiaomi Mi Max 2 tápellátására, amely elődjének 4,850mAh-os akkumulátoránál jelentősebb készenlétet biztosít. A készülék az Android Nugat 7.1.1-et futtatja MIUI alapon.

A nem rég kiszivárgott képek alapján, egy 12MP-os Sony IMX378 érzékelő lesz a hátsó kamera, nagy nyílással. Az előlapi valószínűleg egy 5MP-es kamera.

 

Nincs megerősített információnk arról, hogy a Xiaomi Mi Max 2 akkor lesz bemutatva. Egy másik pletyka szerint a phablet ára 1499 és 1699 Yüan között lesz.

Vajon miket tudhat még?

Mennyire volt hasznos ez a bejegyzés?

Kattintson egy csillagra az értékeléshez!

Átlagos értékelés / 5. Szavazatok száma:

Eddig nincs szavazat! Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a bejegyzést.

Mivel hasznosnak találtad ezt a bejegyzést...

Kövess minket a közösségi médiában!

Sajnáljuk, hogy ez a bejegyzés nem volt hasznos az Ön számára!

Javítsuk ezt a bejegyzést!

Mondja el, hogyan javíthatnánk ezt a bejegyzést?

- Hirdetés -