Megjelent a Xiaomi MiJia Smart PTZ IP kamera

819
- Hirdetés -

A Xiaomi tegnap indította útjára a MiJia IP kamerát, röviddel az előző MiJia 360 action kamera kiadása után. A MiJia nyilvánvalóan egy másik piaci szegmensbe szánta a 360 fokos, nagylátószögű kamerát. Lássuk, hova!

A Xiaomi MiJia egy intelligens PTZ (pan-tilt-zoom), avagy távirányítható-nagylátószögű-zoomolható kamera, ami azt jelenti, hogy lehet WiFi-n távirányítani. A fényképezőgép valóban két motorral van ellátva, az egyik arra szolgál, hogy a fényképezőgépet felfelé és lefelé mozgassa, míg a másik vízszintesen mozgásért felel.

Így a Xiaomi MiJia intelligens IP kamera képes 360 fokos elforgásra, 115 °-os függőleges és 100,2 ° széles látószögű kamerával.

Xiaomi MiJia Smart PTZ IP Camera

Ennek az IP-kamerának a legnagyobb előnye az, hogy bárhol fel lehet szerelni: asztalra, éjjeliszekrényre, falra és mennyezetre ültethető a mellékelt tartozékokkal. A fényképezőgép csendes fogaskerekeket alkalmaz, amelyek lehetővé teszik a manőverezést szinte semmilyen külső hangkeltéssel, támogatja az infravörös éjszakai látást is.

Xiaomi MiJia Smart PTZ IP Camera

A Xiaomi MiJia intelligens IP kamera vezérelhető okostelefonről, táblagépről, és akár megtekinthető TV-n is, támogatja a helyi felvételt egy microSD-re 720p felbontással. Ezenkívül a MiJi kamerát egy Xiaomi routerhez csatlakoztathatjuk és rögzíthetünk egy merevlemezre, vagy mindent feltehetünk felhőbe.

Xiaomi MiJia Smart PTZ IP Camera

A Xiaomi MiJia Smart PTZ IP kamera ára hihetetlenül olcsó 99 yuan, ami körülbelül 30 dollár!

- Hirdetés -