KezdőlapHírekXiaomi Mi Max 2 akkora akkuval jön, hogy PowerBank is lehet, újabb...

Xiaomi Mi Max 2 akkora akkuval jön, hogy PowerBank is lehet, újabb PLETYKA!

A Xiaomi hivatalosan elindítja a Mi Max 2 telefont a holnapra tervezett rendezvényen. A phablet bevezetés előtt egy utolsó, idézőjeles pletyka látott napvilágot, hogy egy USB-C típusú portot tartalmaz, amely támogatja a fordított töltést. A szivárgott kép arról tanúskodik, hogy lehet a Xiaomi Mi Max 2-höz csatlakoztatni egy OTG kábellel egy iPhone 7-et amit valójában feltölt. Ebből következtethetjük, hogy a Mi Max 2 fordított töltéssel az iPhone-t tölti.

Nos, ez egy fantasztikus lehetőség lenne, ha a Mi Max 2 csatlakozna az OTG funkciókat tartalmazó phablet méretű mobileszközökhöz, így a vásárlók egy hatalmas PowerBankot is kaphatnak, amely egy nap hasznos lehet ha nagyon kellene tölteni valamit. Az USB-OTG jó dolog, ha a Mi Max 2 képes lenne erre, nem csak egy másik okostelefont tudna tölteni, hanem más szerkentyűket, mint például a fényképezőgépet, MiBand-et és még sok mindent.

Bár nem tudjuk megmondani, hogy ez valóban igaz-e, jól illeszkedik egy korábbi pletykához, hogy a Mi Max 2 nagyméretű, 5.349 mAh akkumulátorral fog rendelkezni, ami magasabb, mint a nagyméretű 4.850 mAh akkumulátor szerelt elődje. Ez egy akkora akkumulátor, amelynek mérete elegendő lenne a készülék áramellátásához és más kütyük feltöltéséhez. De azt tanácsoljuk, hogy ezt egy kicsit se hidd el, mert az egész töltőkábel nem látható, így csak találgatjuk, hogy ez a Mi Max 2, amely ténylegesen tölt egy iPhone-ot.

Ezenkívül a Xiaomi Mi Max 2 a Qualcomm legújabb Snapdragon 660 chippel szerelt, amely manapság nagyon energiatakarékos, mint az alapmodell, amely ugyanolyan hatékonyságú Snapdragon 626 chipet tartalmaz. Az egyéb funkciók közé tartozik a 4 GB + 64 GB-os verzió és a nagyobb 6 GB + 128 GB-os verzió. A Xiaomi phablet várhatóan 12MP-os Sony IMX378 hátsó fényképezőgéppel és egy 5MP-es szelfi kamerával érkezik. Ami az árat illeti, egy korábbi pletyka utalt arra, hogy a Mi Max 2 árát kissé ki kellett igazítani, de még mindig 1499 yuan és 1699 yuan közé esik, de az 1999 yuan-t nem fogja meghaladni. Holnap többet megtudunk erről az eszközről, maradjatok velünk!

- Hirdetés -
Szabó Kornél
Szabó Kornélhttps://helloxiaomi.hu/
2013 óta foglalkozok a Xiaomi termékeivel, először a MIUI rendszerrel ismerkedtem meg és teremtettem meg a rajongói bázist, a MIUI fórumon. 2017 óta írom a cikkeket a Hello Xiaomi hírportálra, ami mára, az ország legnagyobb Xiaomi márkával foglalkozó oldala lett.
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
- Hirdetés -

Legújabb cikkek

spot_img