KezdőlapHírekXiaomi Mi6 kerámia másodpercek alatt elfogyott!!!

Xiaomi Mi6 kerámia másodpercek alatt elfogyott!!!

Azt hiszem mindannyian tudtuk, hogy ez fog történni, nem igaz? A Xiaomi Mi 6 kerámia kiadás tegnap 10 órakor volt érhető Kínában és néhány másodperccel később a várakozásoknak megfelelően teljesen elfogyott.

A készüléket kizárólag a Xiaomi Mall-on lehetett megvenni, ára 2.999 yuan (435 dollár) és ugyanúgy, mint a standard kiadás, ez a modell is egy perc alatt fogyott el. A Xiaomi Mi6 kerámia kiadás a hivatalos Xiaomi weboldalon “Out of Stock” szerepel, de senki sem biztos abban, hogy mikor fogjuk látni újra a jövőben raktáron. Ha a Xiaomi nem szembesül semmilyen termelési problémával, akkor a Kerámia változat hamarosan elérhetővé válik.

Ne felejtsük el, hogy ez a speciális kerámia kiadás különleges gyártási eljárást igényel, de 18k arany káva is van a hátsó oldali két kamerák körül … így időbe telik a gyártás.

- Hirdetés -
Szabó Kornél
Szabó Kornélhttps://helloxiaomi.hu/
2013 óta foglalkozok a Xiaomi termékeivel, először a MIUI rendszerrel ismerkedtem meg és teremtettem meg a rajongói bázist, a MIUI fórumon. 2017 óta írom a cikkeket a Hello Xiaomi hírportálra, ami mára, az ország legnagyobb Xiaomi márkával foglalkozó oldala lett.
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
- Hirdetés -

Legújabb cikkek

spot_img