Xiaomi Mi A1 Android 8.1 frissítést kap június végén

1849
- Hirdetés -
()

A Xiaomi Mi A1 volt az első MIUI nélküli telefonja a cégnek, amit tavaly adtak ki az Android ONE család keretein belül. Idén januárban került sor az Android OREO frissítésre forgalomba kerülés után, kisebb-nagyobb sikerrel. Azóta a Google több apró frissítéssel helyre rakta a rendszert és ahogy ígérték, folyamatosan frissítik a legújabb verzióra.

Hivatalos bejelentés még nem érkezett a Xiaomi-tól, de már javában tesztelik az új verziót és a biztonsági csomagot sem árt frissíteni, szóval júniusban mind a kettőt megkaphatják az Mi A1 tulajdonosok.

Mivel nincs hivatalos dátum, így lehet elhúzódnak a tesztek és átcsúszhat július elejére.
De sebaj, így is az Mi A1 telefonok kapják meg a Xiaomi berkein belül elsőként az Android P frissítést. MIUI felhasználók meg még a 6-os droid alapot nyúzzák…

Mennyire volt hasznos ez a bejegyzés?

Kattintson egy csillagra az értékeléshez!

Átlagos értékelés / 5. Szavazatok száma:

Eddig nincs szavazat! Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a bejegyzést.

Mivel hasznosnak találtad ezt a bejegyzést...

Kövess minket a közösségi médiában!

Sajnáljuk, hogy ez a bejegyzés nem volt hasznos az Ön számára!

Javítsuk ezt a bejegyzést!

Mondja el, hogyan javíthatnánk ezt a bejegyzést?

- Hirdetés -

9 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Megvettem tavalyelőtt decemberben tehát durván másfél éve a ” Xiaomi zászlóshajónak ” kikiáltott Xiaomi Redmi Pro MTK Helio 25 Deca core 4/128 GB csilivili telefonomat , amit eddig nagyon is kedveltem , s elhülve látom hogy az minapi ” zászlóshajó ” nincs a MIUI frissítési listán ! Most csupán nekem furcsa ez , vagy ez szokás lesz itt a cégnél , hogy veszek egy drágább telefont , komolyabb hardverrel oszt ennyi , többé nem akarnak hallani róla ? ????????