KezdőlapHírekPletyka Júliusi Xiaomi felhozatal: Redmi 6 Pro, Mi Max 3, Mi Pad...

[PLETYKA] Júliusi Xiaomi felhozatal: Redmi 6 Pro, Mi Max 3, Mi Pad 4

A kínai pletykafészkek nem akarnak elszakadni a Redmi 6 notch változatától és egyre több kép és bizonyíték kerül ki a netre, miszerint mégis létezik egy kis szigettel ellátott Redmi 6 telefon.

Igaz, a bemutató után mindenki joggal hihette, hogy a fenti készülék csak kamu volt, direkt vagy nem, photoshop, más gyártmány, stb. elméletek ketletk útra. A TENAA oldalán M150D1SE kódnéven szerepel és sem a Redmi 6A sem a Redmi 6 nem ez, szóval a Redmi 6 Pro jöhet ki. 5.84″ átmérő, 19:9 képarány, FHD+ felbontás, 8 magos, 2GHz processzor, 2/16 – 3/32 – 4/64 RAM/ROM és 4000 mAh akkumulátor, gyors töltés.

Ez is egy teszt példány lehet, Mi logó nélkül. A telefon mögött sorakoznak a többiek egy tesztállványon.

A Xiaomi kínai weboldalának kódjában kutakodva lettek figyelmesek kínai rajongók a Mi Max 3, Mi Pad 4 és Redmi 6 Pro képernyő fóliákra. A cég készül a készülékek bemutatására, csak érdekes, hogy előbb a kiegészítőket töltik fel…

Weibo felületére került ki, a Mi Max 3 állítólagos, specifikációja, ami talán nem is áll messze a valóságtól. 6.99″ képátló, FHD+ felbontás, dupla hátsó kamera(20MP), 5.500 mAh aksi, QC3 gyors töltés, Snapdragon 710, 4/64GB, Android 8.1 MIUI 10. A durvább pletykák ezen felül vezeték nélküli töltést is írnak, ami nem megvalósíthatatlan és nagyot dobna a telefonon.

A Xiaomi Mi Max 3 3C certifikációját 2018.06.08-án fogadták el Kínában, amiből sok minden nem, csak a gyors töltés derült ki.

Kép: Xiaomi Mi Pad 2

A Xiaomi Mi Pad 4 érkezése időszerű lenne, csak szinte semmi hír, pletyka nincs róla 2 hónapja, mikor is az XDA rafinált programozói megtalálták a nyomát egyes firmware fájlokban. Csak reméljük, hogy hamarosan napvilágot lát, lassan jöhetne egy frankó (nem sör) tablet a Xiaomi-tól.

- Hirdetés -
Szabó Kornél
Szabó Kornélhttps://helloxiaomi.hu/
2013 óta foglalkozok a Xiaomi termékeivel, először a MIUI rendszerrel ismerkedtem meg és teremtettem meg a rajongói bázist, a MIUI fórumon. 2017 óta írom a cikkeket a Hello Xiaomi hírportálra, ami mára, az ország legnagyobb Xiaomi márkával foglalkozó oldala lett.
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
- Hirdetés -

Legújabb cikkek

spot_img