A Xiaomi elindította a MIUI9 második hullámában a zárt fejlesztői romokat 12 eszközre!

1667
- Hirdetés -

Múlt héten indult meg a nagy MIUI9 láz, Mi6, Redmi Note 4/4X és Mi 5X telefonokra publikusan is kiadták az új rendszert. Persze előtte már hetekkel megindult a zárt béta tesztelés és ez most sincs másként, hisz az ígéretükhöz híven, hamarosan a második hullámban érkezik a frissítés.

A következő 12 telefonra indult meg a zárt béta tesztelés: Mi 5, Mi MIX, Mi Note 2, Mi 5S, Mi 5S Plus, Mi 5c, Mi Max 2, Mi Max, Mi 4S, Mi 4c, Mi Note és Redmi 4X. Aki sikeresen felvételt nyert a kínai beta rom tesztelésre, az már meg is kapta az első jelzést a Frissítés alkalmazásában. Aki még részt akar venni a MIUI9 tesztelésben és rááldozza telefonját és idejét, az még jelentkezhet a MIUI Fórum alkalmazáson keresztül tesztelőnek.

A MIUI9 még mindig teszt fázisban van, még ha publikusak is az első verziók, hisz a mindennapos használat mellett derülnek ki olyan problémák, amit a fejlesztők nem tudtak a rövid “irodai” teszt alatt megtalálni. Vannak még hiányosságai és ez az első stabil verzióig így is fog maradni. Aki belevág a tesztelésbe, annak erősen ajánlott a teljes rendszer és adatainak mentése!

Jó hír a MIUIHU rajongóknak, hogy újabb 5 képszülék (Mi5, Mi5s, M5s Plus, Mi4c és Redmi 4X) MIUI9 tesztjét indítják el és hamarosan elérhetőek lesznek a magyar tesztelők számára is. A publikus verzió, a kínai fejlesztői rom megjelenésével együtt kerül kiadásra.

- Hirdetés -