- Hirdetés -
()

Múlt héten indult meg a nagy MIUI9 láz, Mi6, Redmi Note 4/4X és Mi 5X telefonokra publikusan is kiadták az új rendszert. Persze előtte már hetekkel megindult a zárt béta tesztelés és ez most sincs másként, hisz az ígéretükhöz híven, hamarosan a második hullámban érkezik a frissítés.

A következő 12 telefonra indult meg a zárt béta tesztelés: Mi 5, Mi MIX, Mi Note 2, Mi 5S, Mi 5S Plus, Mi 5c, Mi Max 2, Mi Max, Mi 4S, Mi 4c, Mi Note és Redmi 4X. Aki sikeresen felvételt nyert a kínai beta rom tesztelésre, az már meg is kapta az első jelzést a Frissítés alkalmazásában. Aki még részt akar venni a MIUI9 tesztelésben és rááldozza telefonját és idejét, az még jelentkezhet a MIUI Fórum alkalmazáson keresztül tesztelőnek.

A MIUI9 még mindig teszt fázisban van, még ha publikusak is az első verziók, hisz a mindennapos használat mellett derülnek ki olyan problémák, amit a fejlesztők nem tudtak a rövid “irodai” teszt alatt megtalálni. Vannak még hiányosságai és ez az első stabil verzióig így is fog maradni. Aki belevág a tesztelésbe, annak erősen ajánlott a teljes rendszer és adatainak mentése!

Jó hír a MIUIHU rajongóknak, hogy újabb 5 képszülék (Mi5, Mi5s, M5s Plus, Mi4c és Redmi 4X) MIUI9 tesztjét indítják el és hamarosan elérhetőek lesznek a magyar tesztelők számára is. A publikus verzió, a kínai fejlesztői rom megjelenésével együtt kerül kiadásra.

Mennyire volt hasznos ez a bejegyzés?

Kattintson egy csillagra az értékeléshez!

Átlagos értékelés / 5. Szavazatok száma:

Eddig nincs szavazat! Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a bejegyzést.

Mivel hasznosnak találtad ezt a bejegyzést...

Kövess minket a közösségi médiában!

Sajnáljuk, hogy ez a bejegyzés nem volt hasznos az Ön számára!

Javítsuk ezt a bejegyzést!

Mondja el, hogyan javíthatnánk ezt a bejegyzést?

- Hirdetés -