KezdőlapHírekXiaomi 12S Ultra Image Limited Edition

Xiaomi 12S Ultra Image Limited Edition

A Xiaomi nem nyugszik, nagyon ráment a képalkotásra. A Xiaomi 12S Ultra telefon már önmagában is egy kimagasló tulajdonságú telefon. Erre nem rég rálicitáltak azzal, hogy kis átalakítással külső objektívvel lehet felszerelni. És még nincs vége, itt az Image Limited Edition!

Xiaomi 12S Ultra Image Limited Edition

A Xiaomi 12S Ultra Image Limited Edition egy különleges, limitált kiadás, amit sajnos megvásárolni nem lehet, csak kiváltságosok juthatnak hozzá. Igen, igazad van, de akkor minek ide? Hát azért mert szép és hasznos, attól függetlenül, hogy valszeg soha nem láthatjuk élőben.

Xiaomi 12S Ultra Image Limited Edition

A limitált doboz tartalma maga a Xiaomi 12S Ultra telefon, minden tartozékkal, mint a gyári doboz. Ezen felül van hozzá egy eredeti bőr tok, különleges lencse körüli adapterrel. Két előtét lencse, amiből az egyik 52 mm csillag, a másik pedig 52 mm polarizált lencse.

Xiaomi 12S Ultra Image Limited Edition

A tokon természetesen van egy lencsevédő, ami használaton kívül védi a telefon teljes kamera modulját. A tok állati bőrből készült, a kamera modul védő pedig fémből van. A lencsék mellé kapunk még egy napellenzőt is.

Xiaomi 12S Ultra Image Limited Edition

Ahhoz, hogy ezek a kiegészítők mindig nálunk legyenek, egy ugyancsak eredeti bőrből készült tokot kapunk hozzá. Ebbe belefér minden, a két lencse, a lencsevédő, napellenző. Így bármikor elővehetjük, ha szükség van valamelyik kiegészítőre, fotozáshoz, videózáshoz.

Érdekes összeállítás a Xiaomi 12S Ultra Image Limited Edition. De akit kicsit is jobban érdekel a mobil fotózás és igényesebb “munkát” akar végezni, akkor annak jól jöhetnének ezek a kiegészítők. Bár most még egyáltalán nem lehet kapni, de nem elképzelhetetlen, hogy egyszer mégis csak beszerezhető legyen. De ehhez a telefonnak el kellene indulnia hivatalosan globálisan!

- Hirdetés -
Szabó Kornél
Szabó Kornélhttps://helloxiaomi.hu/
2013 óta foglalkozok a Xiaomi termékeivel, először a MIUI rendszerrel ismerkedtem meg és teremtettem meg a rajongói bázist, a MIUI fórumon. 2017 óta írom a cikkeket a Hello Xiaomi hírportálra, ami mára, az ország legnagyobb Xiaomi márkával foglalkozó oldala lett.
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
- Hirdetés -

Legújabb cikkek

spot_img