Xiaomi 12S Ultra – CopyPaste – Kubi 14S Ultra

3402
- Hirdetés -

Kína régen nagyon híres volt a nagy márkák másolásáról, mint az Adiadas, Neki, Xioami, HiPhone, stb. Jókat nevettünk rajta, mivel tudtuk, hogy jó nagy átverés és a minőséget már csak a tudás múlta alul. Mára ezek nagyrészt eltűnte, vagy márkanevekké avanzsáltak és saját névvel adják ki a “hamisítványokat”, mint a Kubi 14S Ultra.

Xiaomi 12S Ultra - CopyPaste - Kubi 14S Ultra

Kétségtelen, hogy az utóbbi idők egyik legsikeresebb okostelefonja a Xiaomi Mi 12S Ultra volt, amely – megerősítve a tudást és a felhasználók közti konszenzust – egyben az egyik legtöbbet utánzott telefon.

Xiaomi 12S Ultra - CopyPaste - Kubi 14S Ultra

A hírek szerint úgy tűnik, hogy egy adott kínai boltban (Taobao), olyan Kubi 14S Ultra névre keresztelt készüléket árulnak, amely bár korábban a OnePlus szlogenjét, a Never Settle-t viseli a háttérben. A hátlapja gyakorlatilag ugyanaz, mint a Xiaomi 12S Ultra.

Az adatlapja elég nagyot ígér. UNISOC Tiger T7510 nyolcmagos processzorával van felszerelve, 6.8″ 144 Hz-es OLED nagy frissítésű képernyővel és nagy, 6800 mAh-s akkumulátorral rendelkezik (a paraméteroldalon 9800 mAh szerepel), támogatja a HiFi dupla hangszórókat, az oldalsó ujjlenyomatokat, az infravörös távirányítót, az X-tengelyes lineáris motort, az 5G dual SIM – dual standby-t stb. Már itt kétségeink támadhatnak, hisz a képeken és a paraméter oldal egyáltalán nem passzolnak a tulajdonságok.

Xiaomi 12S Ultra - CopyPaste - Kubi 14S Ultra

Az előlapi kamera 32 megapixeles felbontású, míg a hátlapon lévő körben az optikai stabilizátorral ( OIS ) felszerelt főkamera 48 megapixeles. X tengelyes lineáris motort is van benne állítólag és az oldalán van egy ujjlenyomat-szkenner a bekapcsoló gombban.

A memória és a háttértár felszereltségében nem lehetne panasz, de hát ki tudja mi igaz ebből. Viszont ára valószínűleg a valós tudásához igazodik:

  • 10 GB + 128 GB: 788 jüan ~ 44.400 Ft
  • 10 GB + 256 GB: 888 jüan ~ 50.000 Ft
  • 10 GB + 512 GB: 988 jüan ~ 55.600 Ft

Nehogy valaki belefusson az ilyen kimagasló ajánlatokba, mindig nézz utána, hogy mit veszel! De ha akarsz egy kamu 12S Ultra telefonnal villogni, akkor ez a te napod, hisz ennyiért a hülyének is megéri. Bár a Taobao-ról vásárolni nem könnyű, ellenben nehéz, még átköltözhet az Aliexpress-re, vagy Ebay-re. Te találkoztál már hasonló FAKE telefonnal?

- Hirdetés -