- Hirdetés -
()

A jelek szerint a WhatsApp egy olyan funkción dolgozik, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy ugyanazzal a fiókkal több telefonon és táblagépen is csevegjenek. 

A Meta az elmúlt években komolyan ráállt a WhatsApp fejlesztésére, szinte nincs olyan hét, hogy ne hallanánk a csevegő egy újdonságáról. Ugyanakkor mai napig van olyan funkció, amelyet a felhasználók az app népszerűsége és széles körű elterjedtsége ellenére kénytelenek nélkülözni, ilyen például az a fajta megoldás, amelynek segítségével ugyanazt a fiókot több eszközön is lehet használni.

A WhatsApp ügyekben rendkívül jól értesült WABetaInfo szerint a Meta már gőzerővel dolgozik a funkción, ami egy kóddal fog működni, amelyet a fő telefonnal kell beolvasnunk, ha egyszerre több eszközt is szeretnénk használni. A portál értesülése szerint a fejlesztés már elérhető az app aktuális béta verziójában.

Egy korábban már beharangozott és igencsak hasznos funkcióról van szó, amely minden bizonnyal rövid időn belül publikussá is válik. Egy korábbi béta verzióban talált képernyőfotó tanúsága szerint az eszközök képesek lesznek a legutóbbi üzenetek szinkronizálására, még akkor is, ha azok végponttól-végpontig titkosítva vannak. Az új funkció Androidon biztosan megjelenik, az viszont nem világos, hogy iOS-en is elérhető lesz-e.

Mennyire volt hasznos ez a bejegyzés?

Kattintson egy csillagra az értékeléshez!

Átlagos értékelés / 5. Szavazatok száma:

Eddig nincs szavazat! Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a bejegyzést.

Mivel hasznosnak találtad ezt a bejegyzést...

Kövess minket a közösségi médiában!

Sajnáljuk, hogy ez a bejegyzés nem volt hasznos az Ön számára!

Javítsuk ezt a bejegyzést!

Mondja el, hogyan javíthatnánk ezt a bejegyzést?

- Hirdetés -