Nem, ez most nem egy átnevező műsor lesz, mint ahogy eddig megszokhattuk, teljesn új telefonnal rukkol elő a POCO India. Apropó, most csak a POCO X3 telefonról beszélek, a POCO M2-ről még nem tudok érdemben nyilatkozni, még nem derült ki róla semmi, ellenben az X3-ról lassan mindent tudni.

POCO X3 NFC
POCO X3 NFC, kiemelve az NFC, ami talán Indiában nagy újdonság lesz. Bár az első plakátról a dátumon kívól sok minden nem derült ki, lépjünk tovább, mert ennél azért többet árultak már el.

A POCO X3 NFC a legjobb 4G-s Qualcomm Snapdragon 732G processzort fog tartalmazni, mivel náluk az 5G még elég távol áll és a proci teljesítménye kielégít minden igényt.

Így fog kinézni az X3 hátlapja és kamera elrendezése. Anyaga még ismeretlen, de legalább már szép nagy betűkkel ott virít a POCO felirat a telefon hátulján. De még mindig nem felül, hogy mindenki láthassa, fa a fülünknél fogjuk a telefont. Az Apple valamiért ezt IS jobban csinálja.

Ma reggel szivárgott ki a fenti kép, miszerint nem egy gagyi lesz az új POCO X3 NFC. A proci mellett nem notchos, hanem lyukasztott képernyőt kap, melynek 6.67″ képátlója van és több mint valószínű, hogy AMOLED kijelzőről van szó, mivel a legújabb 120 Hz képfrissítéssel és 240 Hz mintavételezéssel rendelkezik. A fő kamerája a kimagasló Sony 64 MP képérzékelő, előre pedig egy ismeretlen 20 MP felbontásút. A nagy képernyő mögé kap egy brutál nagy akkut is, 5.160 mAh kapacitással, amit 33 W vezetékes töltéssel pikk-pakk újra lehet tölteni.

POCO M2

Az X3 után egy nappal kerül forgalomba a POCO M2, aminek az erősebb verzióját már Pro jelzéssel ismerhetünk. A sima M2 sem fog híján lenni az erőnek, mint azt a fenti plakát is hirdet. Sajnos ma még nem tudunk többet erről a telefonról, majd csak holnap kezdik felfedni a telefon tulajdonságait. Ha valamit megtudunk erről is, vagy itt cikkben, vagy Facebook oldalunkon olvashattok róla többet! Kövessetek, hogy nehogy lemaradjatok minden friss hírről!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ