Óriási meglepetésként ért bennünket, a bemutató végére már kétszer ámulatba estünk, a GTS és a Verge 3 láttán, de ami ez után következett, az volt csak igazán az egész csúcspontja. Igazi vizuális orgazmusban volt részünk…
Erős kételyek közt néztünk a hatalmas X-re, hogy vajon ez mi a fene lehet, és robbant a bomba, mikor a megjelent előttünk egy impozáns, ámulatba ejtő, kecses hajlított képernyővel ellátott okosóra!

Hát ledöbbentünk, de nem kicsit. Ez az óra valami meseszép! Mutatom élő képeken.

Nem az első ilyen termék a piacon, a Samsung már mutatott valami hasonlót Gear S néven, de az ormótlan nagyra sikeredett. Az Amazfit X pedig egy vékony, kecses ékszer lett, nem kevés tudással.

2.07″ átmérőjű, 3D hajlított AMOLED kijelző, 430 nit fényerő, 100% NTSC színtelítettség. Átlagosan 244%-kal nagyobb hasznos felület, mint a piac összes többi hordozható eszközének, még az Apple Watch 4 sorozatának képernyőjénél is 6%-kal nagyobb.

220 mAh akkumulátort préseltek be a karcsú házba, pont annyit, mint a GTS-be, üzemideje kicsit kevesebb, csak 7 napot bír ki (belső tesztek alapján) aktív használat mellett.

Hármas tagolású, moduláris felépítések között rugalmas FPC áthidalást alkalmaztak.

Gyönyörű ívelt képernyő, kecses vonalak, 3D AMOLED kijelző. 40 órás gyártási folyamat és több mint 200 gyártási folyamat miatt nem lesz mostanában tömegtermék.

A Huami Amazfit X koncepciós okosóra legközelebb 2020 első felében lesz kapható, pontos megjelenés és ára sem köztudott.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ