web analytics
KezdőlapHírekÚj Xiaomi Mi TV 4C jön 50" képátlóval, már előrendelhető!

Új Xiaomi Mi TV 4C jön 50″ képátlóval, már előrendelhető!

Beindult a biznisz, nem rég Indiában hivatalosan is forgalomba került a Xiaomi Mi TV 4A és immár 3 TV is választható az országban. 32, 43, 55 inch-es képátló után egy új mérettel rukkolt elő a cég, a Xiaomi Mi TV 4C 50″ okostévével.

Az új modell már előrendelhető, még egészen két napig, április 2-ig, majd harmadikától kezdik kiszállítani a megrendeléseket.

Az új Mi TV 4C képernyője 4K felbontással és HDR funkcióval érkezik, 178 fokos betekintési szöggel és csak 50Hz képfrissítéssel.

64 bites Cortex-A53 nyolc magos processzor adja a lelkét, 1,5GHz sebességgel, a grafikai teljesítményért a Mali-450 750MHz GPU a felelős. A rendszer memóriája 2GB és háttértára 8GB, hogy azért férjen is el valami rajta.

Hangrendszere támogatja a Dolby hangzást a jobb mozi élmény érdekében.

Csatlakozók terén a szokásossal találkozhatunk, 3 db HDMI, amiből egy ARC, 1 db AV, 1 db antenna (analóg), 2 db USB, 1 db Ethernet és egy S/PDIF kimenet. Vezeték nélküli lehetőségek WiFi és Bluetooth.

A Mi TV-nél rendszeresített 11 gombos, Bluetooth távirányítóval tudjuk kezelni, ami támogatja a hangvezérlést.

Keresés a tartalmak között, az online felülettel és a több 1000 médiatartalommal minden korosztálynak a kedvencévé válhat (ha tudsz kínaiul).

Nem csak a tartalmak keresésében segít a hangvezérlés, a TV képes vezérelni az egész Xiaomi ökorendszert.

A Xiaomi Mi TV 4C nem újdonság a cég kínálatában, tavaly mutatták be a 43 illetve 55 inch-es változatokat. A kisebb nem csak képátlóban volt gyengébb, hanem memóriában is, ami 1 GB volt. Az 55-ös 2GB memóriával büszkélkedhet és ezt kapta meg a mostani 50 inch-es változat.

A szoftvere természetesen Android alapú, így szinte korlátlan lehetőségek adódnak, főleg hogy a cég új PatchWall felülete ötvöződik a mesterséges intelligenciával.

Árban is középre lett pozicionálva, míg a 43″ 1.849 Y, az 55-ös 2.649 Y, addig az új 50-est 2.199 Y árcímkével látták el. Ez forintosítva 88.895 Ft… döbbenet.

Szabó Kornél
Szabó Kornélhttps://helloxiaomi.hu/
2013 óta foglalkozok a Xiaomi termékeivel, először a MIUI rendszerrel ismerkedtem meg és teremtettem meg a rajongói bázist, a MIUI fórumon. 2017 óta írom a cikkeket a Hello Xiaomi hírportálra, ami mára, az ország legnagyobb Xiaomi márkával foglalkozó oldala lett.
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
- Hirdetés -spot_img

Legújabb cikkek

spot_img