KezdőlapHírekÚj Xiaomi intelligens U-lakat ujjlenyomat olvasóval

Új Xiaomi intelligens U-lakat ujjlenyomat olvasóval

Már már azt híhetnénk, hogy nagy újdonsággal nem szolgálnak, de mindig meglepnek minket rajongókat, az új Xiaomi kütyük. Pont így van ez most is, talán nem egy hiánypótló eszközről van szó, de azért elég hasznos a célközönség számára egy intelligens u-lakat.
A Xiaomi-nak az Areox kínai cég gyártja az új intelligens u-lakatot, ami teljes cink ötvözetből álló vázában, rozsdamentes acél zárszerkezet biztosítja az erőszakos feltörés elleni védelmet. A zárszerkezet teljesen por és vízálló, ugyanúgy a beépített ujjlenyomat olvasó is. A biometrikus olvasó villámgyors, 0,5 másodpercen belül nyitja a lakatot és több ujjunkat is tudja memorizálni.

Az intelligens u-lakat nem csak kerékpárok, motorok, hanem ajtók és egyéb eszközök zárására is szolgál. Nagy előnye a kulcsos lakatokkal szemben, hogy egy kézzel is könnyedén nyithatjuk. Még az nem derült ki, hogy beépített akkumulátorral vagy cserélhető elemekkel lehet működtetni, a termék még meg sem jelent, ugyanis majd csak holnap reggel 10-től lesz elérhető Kínában, 199 Jüan (~8.465 Ft) áron.

Szabó Kornélhttps://helloxiaomi.hu/
2013 óta foglalkozok a Xiaomi termékeivel, először a MIUI rendszerrel ismerkedtem meg és teremtettem meg a rajongói bázist, a MIUI fórumon. 2017 óta írom a cikkeket a Hello Xiaomi hírportálra, ami mára, az ország legnagyobb Xiaomi márkával foglalkozó oldala lett.
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
- Hirdetés -

Legújabb cikkek