KezdőlapHírekÚj színekben pompázhat a Xiaomi Mi 7 - Áttörés a kerámia színezésben

Új színekben pompázhat a Xiaomi Mi 7 – Áttörés a kerámia színezésben

Áttörést sikerült elérniük a kutatóknak a kerámia gyártás terén.
A tavalyi zászlóshajó Xiaomi Mi 6 csak fekete, fehér, és kék színben elérhető. A fehér színű ritka, mint a fehér holló :), a kék kevésbé népszerű, a feketét rendeli mindenki. A korábban ígért ezüst gyártási nehézségek miatt lett törölve. A Mi MIX 2 is megmaradt a fekete-fehér színváltozatoknál.

A Xiaomi képviselője szerint a kerámiatestek színezése nagyon bonyolult, ezért csupán a fekete-fehér változatokat tudták kellő mennyiségben és minőségben előállítani. Ám a helyzet idén javulhat.

A képen csak prototípus látható, nem a Mi 7 hátlapja.

Az utóbbi hetekben a Xiaomi kerámia hátlapok szállítója beszámolóiban (R&D “Exerion” kódnevű) említette, hogy a kerámia kutatásban eredményeket ért el. Sikeresen tudtak színes, jó minőségű kerámiát előállítani. A színes kerámiánál, már meg tudják változtatni közvetlenül a nyersanyag színét a mechanika feláldozása előtt.
A képviselő szerint ez az új típusú technológia nem változtatja meg a kerámia tulajdonságait a mechanikai feldolgozás (préselés) során, így ugyanolyan erős, mint a fekete-fehér változat. Hosszútávú céljuk, hogy minél színesebb kerámia testeket tudjanak előállítani, ezzel is fokozva az értékesítést.
A Xiaomi számára a kerámia hátlapot a ChaoZhou Three-Circle (Group) Co., Ltd. biztosítja, így már az új típusú “Exerion” sorozatú kerámia hátlappal készülhet a Xiaomi Mi 7 és Mi 7 Plus.
Ti milyen színnek örülnétek a következő Xiaomi telefonotok esetén?

 

 

 

 

- Hirdetés -
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
- Hirdetés -

Legújabb cikkek

spot_img