Nem rég indult el a Redmi MAX 98″ tévé értékesítése Kínában és mint az lenni szokott, úgy elkapkodták pillanatok alatt, mintha egy low-budget telefon lenne. Ezt értsük nagyságrendileg az árához mérten.
A Redmi MAX 98″, mint a nevéből is adódik, 98″ képátlóval rendelkezik, 4K felbontásban. Méretéhez képest viszont az ára a legfigyelemre méltóbb, bár most is csak a kínai árát tudjuk összehasonlítani a többi márkához, természetesen Kínában. 19.999 Jüan ~ 889.900 Ft árával a kínai piacon is a legjobb ár/érték arányú tévé ebben a méretben és tudásban. Ennek folyománya, az, óriási érdeklődés, ami nem is maradt el már az első nap. Mint nap, az első 5 percben.

Az első 1.000 darab eladásához nem kellett több mint 3 perc és 28 másodperc. Ez annyira nem nagy szám, de egy ilyen méretű és értékű tévénél nagyon jó mennyiség. Na de itt nem volt vége a hullámnak.

Még aznap más webáruházak is jelentették a fogyást a tévére és 10 óra 32 percre nyitás után összesen 1.500 darab került értékesítésre. Így összesen a nap végére 1.334.850.000, az az több mint egy milliárd Ft került a Xiaomi számlájára. Azér’ az nem semmi. Reméljük itthon is elindul végre a tévé piacon a Xiaomi és Redmi, mert ilyen jó áron ilyen tévé nem igazán van itthon sem.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ