KezdőlapHírekTöbb mint 140 millió Redmi Note telefon fogyott globálisan, jön az új...

Több mint 140 millió Redmi Note telefon fogyott globálisan, jön az új Redmi Note 9!

Talán újdonságot mondok sokaknak, de Redmi Note 9 telefon kínai változata még meg sem jelent, az anyaországban megragadt a számozás a 8-asnál. Ezért olyan nagy szám a most megjelenő telefon és persze a globális változata, a POCO M3.
A Redmi Note sorozat már 7 éve szolgálja ki a nagyközönség azon rétegét, akik megelégszenek a középkategória nyújtotta lehetőségekkel, mint megfizethető ár és elfogadható minőség, tudás. Mint azt sokan tudjuk, részben nekem is volt és még mindig van Redmi Note 3 telefonom (köszöni jól van, még mindig működik), nagyon ism megéri az árát! A Redmi ma bejelentette, hogy elérték a 140.000.000 (140 millió) Redmi Note telefonok globális eladásának számát! Ez egy brutális szám!!! Pár példa az érzékeltetésére:

Egymás mellé rakva az összes eladott Redmi Note telefont, körbe érné a földet a déli sarktól sz északi sarkig!

Ha pedig egymásra raknánk, akkor 132-szer magasabb lenne, mint a Mount Everest!

140 millió Redmi Note telefon elég lenne a Pekingi Nemzeti Stadion befedésére 6.4-szer!

A Redmi Note sorozat rettentő nagyot futott eddig is, és még fog is! Bár lehet a következő generáció nálunk nem lesz elérhető, de utódai biztos nagy népszerűségnek örvendeni hazánkban is, ahogy halad a technika, terjeszkedik az 5G, szükségszerűvé válnak az olcsóbb 5G képes telefonok! A pletykák szerint november 24-én nem csak Indiában mutatkozik be a POCO M3, hanem Kínában a Redmi Note 9 5G két változata is!

Szabó Kornélhttps://helloxiaomi.hu/
2013 óta foglalkozok a Xiaomi termékeivel, először a MIUI rendszerrel ismerkedtem meg és teremtettem meg a rajongói bázist, a MIUI fórumon. 2017 óta írom a cikkeket a Hello Xiaomi hírportálra, ami mára, az ország legnagyobb Xiaomi márkával foglalkozó oldala lett.
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
- Hirdetés -

Legújabb cikkek