Talán újdonságot mondok sokaknak, de Redmi Note 9 telefon kínai változata még meg sem jelent, az anyaországban megragadt a számozás a 8-asnál. Ezért olyan nagy szám a most megjelenő telefon és persze a globális változata, a POCO M3.
A Redmi Note sorozat már 7 éve szolgálja ki a nagyközönség azon rétegét, akik megelégszenek a középkategória nyújtotta lehetőségekkel, mint megfizethető ár és elfogadható minőség, tudás. Mint azt sokan tudjuk, részben nekem is volt és még mindig van Redmi Note 3 telefonom (köszöni jól van, még mindig működik), nagyon ism megéri az árát! A Redmi ma bejelentette, hogy elérték a 140.000.000 (140 millió) Redmi Note telefonok globális eladásának számát! Ez egy brutális szám!!! Pár példa az érzékeltetésére:

Egymás mellé rakva az összes eladott Redmi Note telefont, körbe érné a földet a déli sarktól sz északi sarkig!

Ha pedig egymásra raknánk, akkor 132-szer magasabb lenne, mint a Mount Everest!

140 millió Redmi Note telefon elég lenne a Pekingi Nemzeti Stadion befedésére 6.4-szer!

A Redmi Note sorozat rettentő nagyot futott eddig is, és még fog is! Bár lehet a következő generáció nálunk nem lesz elérhető, de utódai biztos nagy népszerűségnek örvendeni hazánkban is, ahogy halad a technika, terjeszkedik az 5G, szükségszerűvé válnak az olcsóbb 5G képes telefonok! A pletykák szerint november 24-én nem csak Indiában mutatkozik be a POCO M3, hanem Kínában a Redmi Note 9 5G két változata is!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ