KezdőlapHírekÚj, olcsó vezetéknélküli porszívót dobott piacra a Xiaomi

Új, olcsó vezetéknélküli porszívót dobott piacra a Xiaomi

A porszívó mintha valami aduász volna a Xiaomi kezében, lassan a telefonokkal egy ütemben jelennek meg újabbnál újabbak. Egy robotporszívó mellé dukál egy kézi is, de nem mindegy, hogy milyen.
A Mijia vezeték nélküli porszívó Lite kisebb, könnyebb, egyszerűbb, mint az eddigiek, kialakítása és teljesítménye hasonló, mint a drágább porszívóknak.

A porszívó nagyon könnyű, csak 1.2 kg, eddig a legkönnyebb kéziporszívó a Xaiomi kínálatában. Ehhez, kis mérete ellenére, elég erős motor, így rendes szívóerő is társul, ami 17 kPa. A legdrágább porszívójuk 23.5 kPa, igaz az sokkal nagyobb és nehezebb és vagy ötször drágább. A szűrésről is gondoskodtak ebben a kis műszerben, háromszoros, nagy hatásfokú szűrő gondoskodik arról, hogy ne jusson vissza semmi a levegőbe (HEPA nincs benne). Beépített akkumulátora folyamatos normál üzem mellett 45 percig is tudja működtetni a porszívót.

Kiegészítőkből is csak a legszükségesebbek vannak a csomagban, a seprű fej, melyet külön motor mozgat, egy szűkítő a kis helyekre és egy kis sörtével ellátott fej. Természetesen ezekhez van tartó, mely nem csak a porszívót és a kiegészítőt tartja, hanem tölti is a porszívó akkumulátorát.

A porszívót egyelőre csak Kínában lehet majd kapni, november 20-tól, nem is akármilyen áron, ott mindösszesen csak 499 Jüan ~ 23.120 Ft-ot kell leperkálni. Reméljük hamarosan bekerül valamelyik nemzetközi webáruházba, majd eljut hozzánk is a hivatalos viszonteladókhoz.

Szabó Kornélhttps://helloxiaomi.hu/
2013 óta foglalkozok a Xiaomi termékeivel, először a MIUI rendszerrel ismerkedtem meg és teremtettem meg a rajongói bázist, a MIUI fórumon. 2017 óta írom a cikkeket a Hello Xiaomi hírportálra, ami mára, az ország legnagyobb Xiaomi márkával foglalkozó oldala lett.
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
- Hirdetés -

Legújabb cikkek