Tesztelőket keresnek az Android 12 alapú MIUI 12.5 Globál Stabil romhoz

2755
- Hirdetés -

A Globál ROM talán nem egy elterjedt nálunk, mert az GDPR miatt több változtatást kellett alkalmazni, így hazánkban az EEA verzió az elterjedt. De! Ha már a Globál vonalon elkezdődött az Android 12 alapú frissítés, akkor hamarosan követi a nekünk gyártott csodálatos MIUI-nak csúfolt EEA.

Android 12
A MIUI 12.5 Android 12 alapú publikus frissítése még arrébb van, jelenleg tesztelőket keresnek a Xiaomi Community fórumon. Az első körben korlátozott készülékek tulajdonosait keresik, ráadásul csak Globál romosokat. Az alábbi telefonok jöhetnek most még szóba:

  • Xiaomi Mi 11
  • Xiaomi Mi 11i
  • Xiaomi Mi 11 Ultra

Minden telefonhoz maximum 200 tesztelőt tudnak fogadni, jelentkezési sorrendben. De honnan tudhatod, hogy neked melyik ROM van a telefonodon?

MIUI verzió

A telefonon megnyitod a Beállításokat, majd a Készülékem menüben láthatjátok a MIUI verzióját, ami pl.: 12.5.2.0(RJUMIXM). Ebből pedig a bekeretezett piros négyzetben lévő 2 karakter a lényeg. A Globálnál “IM”, neked is annak kell lennie, ha jelentkezni akarsz a tesztre. Ha “EU” van ott, akkor nem jó, mert az az európai és persze a hazai verzió.

A jelentkezéshez elengedhetetlen a jó angol nyelvtudás, hisz jelentéseket kell tenni a fejlesztőknek a hibákról, észrevételekről. Emellett rendelkezned kell némi tudással a telefon helyreállítása terén, ha beütne a *ebasz. Flashelés, EDL, Fastboot, Recovery, cmd, tgz, zip, parancssor, stb. Ha ezek valamelyike számodra ismeretlen, bele se kezdj! Ja és légy nagykorú, meg viseld el a hibákat, ami az Android 12 tesztelése során előfordulhat.

- Hirdetés -