Szeptember 26-án jön a Xiaomi 13T sorozat

1162
- Hirdetés -
()

Vége a találgatásoknak, a Xiaomi hivatalosan bejelentette a Xiaomi 13T sorozat bemutatójának időpontját. Az eseményre, szeptember végén kerül sor, az utolsó héten, 26-án, 14:00-kor.

Szeptember 26-án jön a Xiaomi 13T sorozat

A Xiaomi 13T sorozat, mint tudjuk, a kínai Redmi K60 nemzetközi verziója lesz. A Redmi K60 Ultra telefonról már mindent tudunk, így a hamarosan megjelenő Xiaomi 13T Pro telefonról is. De eddig a “sima” Xiaomi 13T telefonról, csak feltételeztük, hogy milyen vassal fog érkezni.

Annyit már a plakátról is megtudtunk, hogy a Redmi K60 Ultra telefonnal ellentétben, a Xiaomi 13T sorozat, Leica kamerákkal érkezik. Valószínűleg a Sony IMX800 50 MP-es érzékelője marad, de megkapja a Leica optikát és szoftvert. Ezen kívül a processzor lesz nagy kérdés, hisz a Redmi K60 Ultra telefonban a MediaTek Dimensity 9200+ SoC dübörög, így a Xiaomi 13T Pro is ezt kaphatja, vagy lecserélik Qualcomm Snapdragon 8-as sorozatra? Nem lenne jó ötlet. De a kiszivárgott Xiaomi 13T kicsomagoló videóból kiderült, hogy MediaTek Dimensity 8200 Ultra lesz benne. Szóval a 9200+ is maradhat.

Szeptember 26-án jön a Xiaomi 13T sorozatA Xiaomi 13T kamera szigeten nincs Leica felirat, vagy a videó volt kamu, vagy csak a Xiaomi 13T Pro kap Leica kamerákat. Ez majd 26-án kiderül. Az biztos, hogy a két telefon, különböző Sony érzékelőket kap, vagyis csak remélem, hogy az IMX800 marad a Pro-ban. A sima verzió a Sony IMX707 50MP érzékelőt kapja, ami teljes mértékben kielégíti a hétköznapi fotósok igényeit.

Remélhetőleg a két telefon között csak a kamera és a processzor lesz a különbség. A dizájn és a ház kialakítása egy az egyben a Redmi K60 Ultra telefont idézi. Ha a képernyő is ugyan az lesz, akkor nagyon elégedettek leszünk vele. Bár az elégedettségnek nagy ára lesz, hisz a MediaTek procik nem örvendeznek nagy népszerűségnek. A tavalyi Xiaomi 12T telefonban találkozhattunk az előző szériás MTK 8100 Ultra lapkával, míg a Pro már SD8+ Gen 1 vassal volt felvértezve. Így ez lesz az első Xiaomi T sorozat, kizárólag MediaTek processzorcsaláddal. Meglátjuk.

Mennyire volt hasznos ez a bejegyzés?

Kattintson egy csillagra az értékeléshez!

Átlagos értékelés / 5. Szavazatok száma:

Eddig nincs szavazat! Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a bejegyzést.

Mivel hasznosnak találtad ezt a bejegyzést...

Kövess minket a közösségi médiában!

Sajnáljuk, hogy ez a bejegyzés nem volt hasznos az Ön számára!

Javítsuk ezt a bejegyzést!

Mondja el, hogyan javíthatnánk ezt a bejegyzést?

- Hirdetés -