KezdőlapHírekRedmi K40 Pro - WiFi6, SD888, tripla kamera

Redmi K40 Pro – WiFi6, SD888, tripla kamera

A Redmi K40 sorozat nem újdonság, már a kínai újév előtt leleplezték a két telefon eljövetelét. Egyelőre két telefon fog megjelenni a kínai piacon, a sima és a Pro. Ma reggel a Pro verzióról rántották le a leplet, bár túl sok infót nem kaptunk, de a február 25., csütörtöki bemutatóig sok minden fog kiderülni.
Az első plakáton a Redmi K40 Pro kameráját leplezték le, amin tripla kamera szenzor látható. Bár a lencsékről és a szenzorokról csak pletykák vannak, de mivel Pro verzióról van szó, valószínűleg az új Samsung 108 MP-es érzékelője lesz a fő kamera alatt. A kisebbik a teleobjektív, míg a a középső apró, egy 5 MP-es makró lencse lesz. A makró mellett talán egy lézeres távolságmérő, dupla LED villanó és alatta megint valami rejtélyes fekete folt… A hátlapja reméljük GG Victus lesz, szépen lekerekítve.

Nem meglepő, hogy az idei szuper Redmi telefon lelke egy Qualcomm Snapdragon 888 lesz, a vele járó jóságokkal együtt. Szuper teljesítmény, alacsony fogyasztás, 5G, WiFi6, stb.

Ma különösen kiemelték a WiFi6 jelentőségét, hihetetlen sebességet lehet vele elérni, bár igaz, ahhoz kell egy másik eszköz is, ami szolgáltatja az új szabványt. Az lehet egy router, vagy másik telefon, így pl. az átköltözés az új Redmi K30 Pro telefonba, brutál sebességgel történik.

Mint ebben a videóban. Bár úgy tűnik, hogy két Pro telefonon demonstrálják, hogy WiFi6-on keresztül, 101 GB adat 12 és fél perc alatt megy át, ami bámulatos.
De nem csak a Pro változat lesz zászlóshajó, hanem a sima is. Lu Weibing Weibo posztja szerint mind a két telefont a csúcskategóriába fogják sorolva, bár a Pro még ennél is túl tesz. Bár a kettő között talán a kijelzőn kívül a processzor is különbség lesz, a sima IPS LCD, míg a Pro AMOLED, ugyan így MTK Dimensity 1.200 és SD888. Ellenben Lu Weibing a legjobb ár/érték arányú telefonokról beszél, tartják magukat a legolcsóbb zászlóshajó tervhez. Reméljük újfent globális megjelenésre is számíthatunk, Xiaomi Mi 11T és Xiaomi Mi 11T Pro személyében. Az előzők is igen jól sikerültek!

Szabó Kornélhttps://helloxiaomi.hu/
2013 óta foglalkozok a Xiaomi termékeivel, először a MIUI rendszerrel ismerkedtem meg és teremtettem meg a rajongói bázist, a MIUI fórumon. 2017 óta írom a cikkeket a Hello Xiaomi hírportálra, ami mára, az ország legnagyobb Xiaomi márkával foglalkozó oldala lett.
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
- Hirdetés -

Legújabb cikkek