KezdőlapHírekA Xiaomi Mi 11 Lite 5G megkapta az FCC, BIS és IMDA...

A Xiaomi Mi 11 Lite 5G megkapta az FCC, BIS és IMDA tanúsítványokat

Bár a fél világ egy kis Xiaomi telefonért kiált, sajnos rossz hírem van, még pletykában sincs. Ellentétben a legújabb csúcstelefon gyengébb verziójáról, a Xiaomi Mi 11 Lite telefonról.
A Xiaomi Mi 11 Lite megkapta az FCC tanúsítványát, mely globális megjelenésre utal. Mivel Kínában nincs róla sok szivárgás, feltételezhetjük, hogy csak globális megjelenésre számíthatunk.

A BIS (Bureau of Indian Standards) tanúsítvány is ezt támasztja alá, így nem csak Európában, hanem Indiában is meg fog jelenni. De ebből végre már meg is tudunk valamit a telefonról, miszerint ugyan csak 5G képes lesz, MIUI 12 fit rajta (nem 12.5? 😯 ), 6 GB memória, 64/128 GB háttértár, 4.150 mAh akkumulátor, 33 W gyorstöltés, Bluetooth 5.2.
És végül befutott az IMDA tanúsítvány Szingapúrban is, bár ebből semmi nem derül ki, csak a modell szám alapján tudhatjuk, hogy a Xiaomi Mi 11 Lite 5G telefonról van szó.

Szóval minden kontinensen sikeresen végig ment a telefon, SIRIM (Malajzia), az EGK (Európa), az FCC (USA), az NBTC (Thaiföld), az IMDA (Szingapúr) és Bluetooth SIG, így már semmi nem állja útját a megjelenésnek. Bás még sehol nem lett még csak megemlítve se, így valszeg meglepetésnek szánják, vagy még várnunk kell rá…

- Hirdetés -
Szabó Kornél
Szabó Kornélhttps://helloxiaomi.hu/
2013 óta foglalkozok a Xiaomi termékeivel, először a MIUI rendszerrel ismerkedtem meg és teremtettem meg a rajongói bázist, a MIUI fórumon. 2017 óta írom a cikkeket a Hello Xiaomi hírportálra, ami mára, az ország legnagyobb Xiaomi márkával foglalkozó oldala lett.
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
- Hirdetés -

Legújabb cikkek

spot_img