KezdőlapHírekPocophone F1 bemutatkozik Indiában 22-én

Pocophone F1 bemutatkozik Indiában 22-én

A Pocophone név már már beleégett az agyunkba, na nem azért, mert fúdenagyonjó – bár a specifikációt és AnTuTu számokat nézve pont, hogy nagyon jó – csak mert ez a név számunkra inkább érdekes és vicces is egyben. Jó hát a Xiaomi sem egy olyan amire európai embernek rááll a szája, a mai napig sokan “Ksziaomi”-nak ejtik, holott “Sáomi”.

A sok pletyka, hír után elindult végre a hivatalos Poco facebook oldal és egyszerre kerültek ki a kicsomagolós videók a telefonról, holott még nem is lehet kapni. Ráadásul Romániából, nem is Indiából, ahol még a hónap 22. napján kezdik meg a készülék hivatalos értékesítését. Az indiai bemutatók általában a globális piaci megjelenést előzik meg, így nem elvetendő, hogy a Poco F1 nem csak ott lesz kapható, hanem világszerte.

A Poco F1 telefon arról lett híres, hogy a Xiaomi gyártotta le, és sok mindent tőlük vettek át, a legmodernebb Mi8 sorozat hardveréből. Bár a hátsó dupla kamera nem a megszokott oldalt elhelyezett kitüremkedő dupla modulból áll, hanem középre igazítva helyezkedik el, az ujjlenyomat olvasóval egy vonalban. A Poco F1-et csúcskategóriába sorolhatjuk, a folyadékhűtéses Qualcomm Snapdragon 845 SoC, 6/8GB RAM és 64/128/256GB háttértár ezt bizonyítja.

A Poco F1 indiai megjelenésével próbálnak betölteni egy olyan űrt, amit a Mi Mix 2 hagyott. Jelenleg ez a legjobb hivatalos Xiaomi telefon az országban és a OnePlus 6 mellé valamit oda kell rakni, hogy méltó ellenfele legyen, mind tudásban, mind árban. Attól függetlenül, hogy feslőkategóriás telefonról van szó, az ára kecsegtető lesz, nem mintha a Xiaomi telefonoknak nem lenne, de India elég érzékeny az árra. 22-én ez is kiderül!

- Hirdetés -
Szabó Kornél
Szabó Kornélhttps://helloxiaomi.hu/
2013 óta foglalkozok a Xiaomi termékeivel, először a MIUI rendszerrel ismerkedtem meg és teremtettem meg a rajongói bázist, a MIUI fórumon. 2017 óta írom a cikkeket a Hello Xiaomi hírportálra, ami mára, az ország legnagyobb Xiaomi márkával foglalkozó oldala lett.
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
- Hirdetés -

Legújabb cikkek

spot_img