KezdőlapKözösségFórumPOCO tulajok! MIUI 12.5 stabil rendszer tesztelőket keresnek!

POCO tulajok! MIUI 12.5 stabil rendszer tesztelőket keresnek!

Mindig jól jön a segítség, főleg, hogy nem ártana gatyába rázni a Globál romokat. Most a Poco telefon tulajdonosoknak kérik fel, hogy segítsenek be az új rendszerek tesztelésében, hogy mire kiadják, ne legyen tele buggal. Mármint, hogy kevesebb legyen benne, mint eddig. Szóval, most te is tehetsz érte, hogy jobb legyen a MIUI!!!

Poco stabil tesztelőt keresnek
Mielőtt még belevágnál, jobb ha tudsz egys-mást a tesztelésről. Csatlakoznod kell egy Telegram csoporthoz, ahol a többi tesztelővel angol nyelven kell megbeszélni a problémákat. Tudnod kell a “halálból” is visszahozni fastboot módban a telefonodat, mert lehet egy frissítés hazavágja. Ha ez megtörténik, akkor a telefonodról minden adat el fog vészni. Ezt is tudnod kell kezelni. Na meg csak nagykorúak, az az 18 év felettiek jelentkezhetnek. De az sem árt, ha a megfelelő telefonod van:

1. POCO M4 Pro 5G [Global, EEA].
2. POCO X3 GT[TR, globális, azonosító].
3. POCO X3 PRO[TW, TR, Global, IN, EEA, RU, ID].
4. POCO F3[TW, TR, Global, RU, ID, EEA].
5. POCO M3[TW, TR, Global, RU, ID, EEA, IN].
6. POCO X3/X3 NFC[TR, EEA, ID, RU].
7. POCO F2 Pro[TR, Global, RU, ID, EEA].
8. POCO F3 GT[IN].
9. POCO M3 Pro 5G [IN, ID, RU].
10. POCO C3[IN].
11. POCO M2[IN]

Ha itthon vetted, akkor EEA jelzésű a tiéd, ha külföldön, akkor lehet Global, IN, vagy más is. A MIUI verziódat itt ellenőrizheted:

MIUI

A fentieken kívül mindent megtalálsz a Poco Community fórumon, ha ide kattintasz. Egyébként sem árt, ha Poco tulajként be vagy regisztrálva a globális fórumra, sok okosságot találhatsz még ott.

Szabó Kornélhttps://helloxiaomi.hu/
2013 óta foglalkozok a Xiaomi termékeivel, először a MIUI rendszerrel ismerkedtem meg és teremtettem meg a rajongói bázist, a MIUI fórumon. 2017 óta írom a cikkeket a Hello Xiaomi hírportálra, ami mára, az ország legnagyobb Xiaomi márkával foglalkozó oldala lett.
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
- Hirdetés -

Legújabb cikkek