- Hirdetés -
()

A Poco F3 felhasználói régóta várták a MIUI 13 frissítés megjelenését, a mai naptól pedig Törökországban élő felhasználók számára is megjelent a MIUI 13 frissítés.

A Snapdragon 870 lapkakészlettel, hármas hátsó kamerával és egyéb remek funkciókkal a Poco F3 az egyik legkelendőbb modell.

Ezek a kiadott frissítések javítják a rendszer stabilitását, és számos szolgáltatást kínálnak. A Törökország számára kiadott Poco F3 frissítésének buildszáma V13.0.1.0.SKHTRXM, az EU-ban megjelent új MIUI 13 frissítés buildszáma V13.0.4.0.SKHEUXM.

Az EEA (a mi régiónk) számára kiadott Poco F3 MIUI 13 frissítés változásnaplója itt látható:

Az Android biztonsági javítása frissítve a 2022 februárira. Megnövelt rendszerbiztonság.

 

Mivel hozzánk már korábban megérkezett a MIUI 13, így az európai kiadás csak javításokat tartalmaz. Ettől függetlenül érdemes frissíteni, ugyanis a biztonsági javítócsomag mellett optimalizálásra, megnövekedett stabilitásra is számíthatunk.

A MIUI 13 nem hozott hatalmas újításokat, a motorháztető alatt történtek fő változások. Az atomizált memória jobb RAM-használat optimalizációt biztosít, míg a liquid tároló a belső tárhely felhasználását teszi hatékonyabbá.

Dinamikusan kezeli a rendszer erőforrásait, hogy a fontos feladatokra tudjon fókuszálni a processzor, ezáltal garantálva a gördülékenységet.

A Smart Balance pedig az energiafelhasználás terén hoz újítást, segítségével lehetőség van energiatakarékosság illetve teljesítmény között választani. Akár 10%-nyi üzemidőt nyerhetünk ezzel, ami bizonyos esetekben sokat számíthat.

Ezen felül pedig a widgetek terén is újítottak, igaz, a kínai verzióhoz képest kevesebb újdonságot hoztak el az európai romba, mint ahogy azt már megszokhattuk korábban is.

A Poco a Xiaomi közép-felsőkategóriás telefonokkal érkező almárkája. Ez a kép az elmúlt időszakban árnyalódott, mostanra szinte minden kategóriában képviselteti magát a Poco, azonban a legismertebb modell a flagship-killer F széria. A Poco F2 Pro után tavaly nem érkezett Pro modell, bár azelőtt meg sima modell nem érkezett, úgyhogy ez végülis logikus. Ha érkezett volna, így nézett volna ki a Poco F2.

Mennyire volt hasznos ez a bejegyzés?

Kattintson egy csillagra az értékeléshez!

Átlagos értékelés / 5. Szavazatok száma:

Eddig nincs szavazat! Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a bejegyzést.

Mivel hasznosnak találtad ezt a bejegyzést...

Kövess minket a közösségi médiában!

Sajnáljuk, hogy ez a bejegyzés nem volt hasznos az Ön számára!

Javítsuk ezt a bejegyzést!

Mondja el, hogyan javíthatnánk ezt a bejegyzést?

- Hirdetés -