KezdőlapHírekPletyka Xiaomi Mi A2 és Redmi Y2 hamarosan megjelenhet Indiában

[PLETYKA] Xiaomi Mi A2 és Redmi Y2 hamarosan megjelenhet Indiában

Igaz még a világ Mi Mix 2s lázban ég és az első vásárlók még ismerkednek az új csodamasinával, de a Xiaomi tovább folytatja a munkát és hamarosan új telefonok bejelentésével borzolja a kedélyeket.

A pletykák Mi Max 3, Mi 6X, Mi A2, Mi Y2, Mi Note 4 telefonokról szólnak, de a legújabb szóbeszéd szerint ebből kettőt hamarosan bemutatnak Indiában. Az Mi A2 globális bemutatója szokás szerint Indiában kerül megrendezésre, nem csak pletyka, hanem tények is ezt alátámasztják, mint pl. a TENAA oldalán megjelent apró információk. Ebből kifolyólag Kínában párhuzamosan jöhet a Mi 6X is a tavalyi Mi 5X/Mi A1 páros mintájára. Ezen felül újabb párhuzamot vonhatunk a csak Indiában megjelenő Redmi Y1 után, hogy az Mi A2 mellett újabb exkluzív bemutatóra számíthatunk, amin a Redmi Y2 lát napvilágot.

Ezekre is létezik már valós információ, nem csak légből kapott pletykák! Az indiai hivatalos Xiaomi oldal forrásában találtak erre bizonyítékokat, ami már nem az első eset.

Egy indiai twitteres vette észre a weboldal forrásában a fenti részleteket, amiben három telefon tok értékesítését készítették elő, “Mi A2 Hard Case”, “Redmi Y2 Perforated Case Black” és “Redmi Y2 Perforated Case Blue”. Mióta ez kiderült, a weboldalból eltávolították ezeket a részleteket, már hiába kerestük. Szóval hamarosan Globális bemutató részesei lehetünk!

Amíg nem jön erről hivatalos bejelentés és információ, addig csak kezeljük pletykának!

- Hirdetés -
Szabó Kornél
Szabó Kornélhttps://helloxiaomi.hu/
2013 óta foglalkozok a Xiaomi termékeivel, először a MIUI rendszerrel ismerkedtem meg és teremtettem meg a rajongói bázist, a MIUI fórumon. 2017 óta írom a cikkeket a Hello Xiaomi hírportálra, ami mára, az ország legnagyobb Xiaomi márkával foglalkozó oldala lett.
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
- Hirdetés -

Legújabb cikkek

spot_img