KezdőlapHírek Xiaomi Mi 11 Mini jöhet harmadiknak december 29-én!!!

[PLETYKA] Xiaomi Mi 11 Mini jöhet harmadiknak december 29-én!!!

A Xiaomi Mi 11, mint azt megírtuk, már idén, december 29-én bemutatkozhat, de eddig csak a Mi 11 és Mi 11 Pro telefonokról szóltak a pletykák és spekulációk. Bár még senki nem erősítette meg a híreket, de már egy harmadik telefonról is sugdolóznak!
A harmadik Mi 11 telefon pedig válasz lehet a nem rég megjelent iPhone 12 Mini-re, amire felfigyelt a világ, hogy mégis szükség van egy kis kijelzős csúcs telefonra! Bár a kis kijelző egyik hátránya, a kis méretű ház, amibe nem fér bele kellő teljesítményű akkumulátor. Bár én a mai napig is egy Xiaomi Mi 9 SE telefont nyúzok, ami kis mérete ellenére, az esetek többségében kibír egy napot, de szerencsére mindenhol van gyorstöltőm és pillanatok alatt újra töltöm.

Egy indiai szivárogtató vetette fel ennek lehetőségét, utalva a kínai forrására és Lu Weibing nem rég megjelent posztjára Weibo felületén, miszerint a Xiaomi egy kis kijelzős telefonon is dolgozik. Nagyon remélem, hogy ez igazzá válik, mert sokunknak ez lenne a Mi 9 SE utódja!!! Asse érdekelne, ha 2-3 mm-rel vastagabb lenne a telefon, legalább nem lógna ki a böhöm nagy kamera sziget és lenne benne normális akkumulátor!!!

!!! XIAOMI MI 11 MINI TELEFONT A NÉPNEK !!!

Szabó Kornélhttps://helloxiaomi.hu/
2013 óta foglalkozok a Xiaomi termékeivel, először a MIUI rendszerrel ismerkedtem meg és teremtettem meg a rajongói bázist, a MIUI fórumon. 2017 óta írom a cikkeket a Hello Xiaomi hírportálra, ami mára, az ország legnagyobb Xiaomi márkával foglalkozó oldala lett.
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
- Hirdetés -

Legújabb cikkek