KezdőlapHírekPletyka Lesifotók a Xiaomi Mi7-ről! Notchak, lesz képernyő alatti ujjlenyomat?

[PLETYKA] Lesifotók a Xiaomi Mi7-ről! Notchak, lesz képernyő alatti ujjlenyomat?

Lassan, de nagyon lassan megjön végre a Xiaomi eddigi legjobb telefonja, a Xiaomi Mi7. Az utóbbi időben jó pár pletyka, állítólagos kép, tok, alkatrész látott napvilágot és jó pár renderelt kép is. De most, olyan képek kerültek ki, amelyeken lehet, hogy tényleg az új zászlóshajó látható.

Az Apple képernyő sziget (notch) megoldását felhasználva az előlapi kamerának és érzékelőknek, már biztos, függetlenül, hogy igazi e vagy hamis a kép. Meg hát ott a legfrissebb stabil kiadású MIUI 9.5, ami nagyon valószínű, Android 8.1 Oreo alappal. A képernyő 6,01″ átmérővel, FHD+ 2160×1080 felbontással és természetesen 18:9 képaránnyal rendelkezik, SoC a várt SD845, 6 és 8GB memóriával.

És íme hátulról a csúcstelefon. Na mi nincs rajta? Igen, ujjlenyomat olvasó, mert az a képernyő alatt lesz elől. Persze mellette AI támogatott arc felismerés is segíti a telefon védelmét. A telefon háza a vártnak megfelelően üveg vagy kerámia, ezt majd eldöntik, hogy lesz e Prémium változat, vagy sem. Mind egy melyiket válasszák, a vezeték nélküli töltés és az NFC működésének kedvez.

Fú de várjuk mááááár!!!  :mrgreen:

- Hirdetés -
Szabó Kornél
Szabó Kornélhttps://helloxiaomi.hu/
2013 óta foglalkozok a Xiaomi termékeivel, először a MIUI rendszerrel ismerkedtem meg és teremtettem meg a rajongói bázist, a MIUI fórumon. 2017 óta írom a cikkeket a Hello Xiaomi hírportálra, ami mára, az ország legnagyobb Xiaomi márkával foglalkozó oldala lett.
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
- Hirdetés -

Legújabb cikkek

spot_img