Néhány hete startolt el a Netflix videojátékos részlege, amely a jelek szerint hamarosan újabb játékkal bővülhet. 

Régóta tudni lehetett, hogy a Netflix új vizekre evez, és a filmek és sorozatok mellett a videójáték-iparban is megméretteti magát. A világ vezető streamingszolgáltatója november elején indította el videojátékos szolgáltatását, amely éppúgy az előfizetés részeként érhető el, mint a platform klasszikus videós tartalmai. Az új szolgáltatás öt játékkal (Stranger Things: 1984, Stranger Things 3: The Game,  Card Blast, Teeter Up, Shooting Hoops) indult útnak, ehhez jött nem sokkal később a Bowling Ballers, most pedig a jelek szerint az Asphalt Xtreme versenyjáték fog csatlakozni a körhöz.

Az autóverseny-játék egyébként nem mondható kifejezetten újnak, 2016-ban dobta piacra a Gameloft videójáték-kiadó cég, aki többek között olyan mobilos játékokkal tette le a névjegyét az asztalra, mint az Abracadaball, az Alien Quarantine vagy a Diamond Rush. Hogy a játék pontosan mikor jelenik meg, arról egyelőre nem tudni, de a Netflix már felrakott belőle egy kedvcsinálót, így esélyes, hogy nem kell sokat várni a játékra.

A Netflix videojátékos részlege Androidon és iOS-en is elérhető. Ugyan a kínálat egyelőre igencsak szegényes, a cég ígérete szerint idővel bővül a repertoár, és a jövőben több játékra és funkcióra számíthatnak majd a felhasználók a Netflix Games-en.