A Netflix ötrészes dokumentumsorozatot készített a Föld körüli Inspiration4 nevű misszióról, amelyet Elon Musk űrcége, a SpaceX tett lehetővé. 

Countdown: The Inspiration4 Mission to Space (Visszaszámlálás: Az Inspiration4 űrrepülés) címmel már elérhető a Netlixen a küldetés három napját, valamint a hónapokig tartó felkészülést bemutató dokumentumsorozat, amely példátlan betekintést nyújt a különleges űrutazás történetébe. Az első két rész szeptember 6-án került be a streamingszolgáltató kínálatába, mostanra pedig négy epizód is elérhetővé vált.

A civilekből álló csapat történelmet írt: szeptember 19-én, magyar idő szerint 1 óra 6 perckor sikeresen visszatértek a SpaceX űrturistái, akik szeptember 16-án, magyar idő szerint hajnal 2-kor a Crew Dragon nevű űrkapszulával elindultak a világűrbe. Az Inspiration4 volt az első az űrrepülés történetében, amelyen csak civil űrhajósok vettek részt, név szerint: Jared Isaacman 38 éves amerikai milliárdos, Hayley Arceneaux 29 éves orvosasszisztens, Dr. Sian Proctor 51 éves főiskolai tanár és Christopher Sembroski 41 éves szoftvermérnök.

Az űrutazást a Shift4 nevű fizetésfeldolgozással foglalkozó cég alapítója, Jared Isaacman finanszírozta, aki megvásárolta az űrutazásra szóló jegyeket, és ezzel mintegy 160 millió dollárt gyűjtött össze a gyerekkori rák kutatásával foglalkozó Jude Children’s kórház javára. A SpaceX alapítója és cégvezére, Elon Musk további 50 millió dollárral egészítette ki az adományt, így sikerült elérni, sőt meg is ugrani a kitűzött 200 millió dolláros végcélt.