KezdőlapHírekMiért lett 888 a Qualcomm Snapdragon új szuper processzor neve? A Qualcomm...

Miért lett 888 a Qualcomm Snapdragon új szuper processzor neve? A Qualcomm közleményt adott ki.

A hír talán már nem újdonság, aki követi kicsit is a mobiltelefon világát, az eddig Qualcomm Snapdragon 865 vitte a prímet, de nem olyan rég jelentették be a 875 verziót, ami szebb, színesebb, szagosabb az elődnél. De pár napja született újjá, Qualcomm Snapdragon 888 néven. Miért? Erre kaptunk most választ.
A Qualcomm a tegnapi bemutató után sok kérdése adott ma választ, hogy miért nevezték át a SD875, soron következő processzort, SD888-ra. Az ok némileg egyszerű, de mégis magasztos tartalom van mögötte. A fenti nyilatkozat fordítása a következő (már amennyire magyarul ki lehet fejezni):

[Az új Qualcomm 888 5G zászlóshajó neve: Dicsőség Kína örömére a végsőkig] Az elmúlt napokban a Qualcomm kiadta az új Snapdragon 888 5G processzorát. A Qualcomm China elnöke, Meng Pu elmondta, hogy a 888 név a Qualcomm-on belül elismerik a Qualcomm China eredményeit és dicsőségét a végsőkig.

Az elemzők rámutattak, hogy a 888-at a kínai gazdaság és a jólét szimbólumának tekintik, ami kétségtelenül összhangban áll a Qualcomm sikerével kapcsolatos elvárásokkal. Az Egyesült Államok, a Huawei visszaszorítására irányuló folyamatos erőfeszítésével összefüggésben a Qualcomm attól tart, hogy a kínai mobiltelefon gyártók az egyre növekvő amerikaellenes hangulat miatt más chiptervező cégekhez fordulnak.

Meng Pu elárulta, hogy a Qualcomm egyes termékekre, köztük a 4G WiFi, PC, mobil 5G és más termékekre, kiviteli engedélyt szerzett. A Qualcomm és a Huawei továbbra is együttműködik az eladható termékek terén és reméljük, hogy a Huawei továbbra is a Qualcomot választja beszállítóként.

Szabó Kornélhttps://helloxiaomi.hu/
2013 óta foglalkozok a Xiaomi termékeivel, először a MIUI rendszerrel ismerkedtem meg és teremtettem meg a rajongói bázist, a MIUI fórumon. 2017 óta írom a cikkeket a Hello Xiaomi hírportálra, ami mára, az ország legnagyobb Xiaomi márkával foglalkozó oldala lett.
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
- Hirdetés -

Legújabb cikkek