KezdőlapHírek Xiaomi Mi 11 és Mi 11 Pro képek, információk

[PLETYKA] Xiaomi Mi 11 és Mi 11 Pro képek, információk

Kezdjük azzal, ami nem pletyka. A Xiaomi Mi 11 Pro az első telefon, ami megkapta a Qualcomm Snapdragon 888 processzort, amit a tegnapi Snapdragon Tech csúcstalálkozóján mutattak be.
Mint az kiderült, a SD875 lett átnevezve, utalva a 8-as szám szerencsét hordozó mivoltának Kínában. Maga az új SoC sok újdonságot hordoz magában, a SD865-höz képest 25%-kal jobb CPU teljesítmény, 35%-kal jobb GPU teljesítmény és még ott a szuper gyors X60 modem, integrált 5G tudással. Emellett persze BT5.2 és az összes eddigi WiFi szabványt ismeri.

Teljesítménye kimagasló, persze az eddigi Snapi procikhoz képest, a konkurens teljesítményekkel még nem vetettük egybe, de még az is eljöhet.

Xiaomi Mi 11

Kiszivárgott a Xiaomi Mi 11 plakát terve, melyen jól kivehető a hátsó kamera egység kialakítása. A sima 11-ben 3 kamera lesz, mely a szokásos 108 MP fő kamerával fog rendelkezni, melyet kiegészít egy 13 MP ultraszéles látószögű lencse és egy 5 MP makró kamera.
Valahogy így fog kinézni közelebbről, bár ennek a képnek a valódisága is megkérdőjelezhető, szóval kezeljétek kétkedéssel. A Mi 11 kapja majd a nagyobb akkumulátort, ami valószínűleg 4.780 mAh, amihez 50 W-os vezetékes és 30 W-os vezeték nélküli töltés párosulhat. A processzora még csak pletyka, lehet, hogy nem kapja meg a SD888-at, hanem a 7-es sorozat legújabb tagja fogja hajtani, de később erre is fény derül.

Xiaomi Mi 11 Pro

A Xiaomi Mi 11 Pro valószínűleg így fog kinézni, ennek a képnek a valódiságát sem tudtuk megerősíteni, így ez sem egy hivatalos kép, de majd kiderül később. A Pro változatban viszont a Sony új 50 MP-es kamera modulja debütálhat, ami mellett 20 MP ultraszéles látószögű lencse, 12 MP teleobjektív optikai ZOOM opcióval, a negyedik egység még ismeretlen, de ha van ötleted, írd meg kommentben! A Pro már biztos a SD888 procit fogja tartalmazni, amivel sok újdonság és funkció is társulni fog, mint az UFS 3.1 háttértár, LPDDR5 memória és további finomságok. Persze nem maradhatnak ki a szokásos cuccok, mint az Infra, NFC, BT5.2, sztereó hangszóró, stb. Akkumulátorát tekintve kisebb lesz, mint a sima 11-esé, ami 4.500 mAh lehet, de persze ezt pikk-pakk fel tudod majd tölteni a 120 W-os vezetékes, vagy a 80 W-os vezeték nélküli töltővel.

Az új telefonok bevezetésének dátumát sokan találgatják, egyesek úgy vélik, hogy még idén bemutatkoznak, de többnyire csak 2021-ben lesz látható a két új zászlóshajó, mivel eddig minden évben Q1-ben kerültek bemutatásra és forgalmazásra. A telefonok árait tekintve az eddigi legmagasabbra számíthatunk, a Xiaomi Mi 11 3.999 Jüan ~ 183.725 Ft, míg a Xiaomi Mi 11 Pro 5.299 Jüan ~ 239.475 Ft áron lehet majd Kínában megvenni, a magyar árakról még csak rémálmaim sincsenek…

Amint többet tudunk, vagy hivatalos közlemény jön, azonnal jövünk a részletekkel!

Szabó Kornélhttps://helloxiaomi.hu/
2013 óta foglalkozok a Xiaomi termékeivel, először a MIUI rendszerrel ismerkedtem meg és teremtettem meg a rajongói bázist, a MIUI fórumon. 2017 óta írom a cikkeket a Hello Xiaomi hírportálra, ami mára, az ország legnagyobb Xiaomi márkával foglalkozó oldala lett.
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
- Hirdetés -

Legújabb cikkek