KezdőlapHírekMi Band 5 Global Edition teszt - Mire vagy kíváncsi?

Mi Band 5 Global Edition teszt – Mire vagy kíváncsi?

A Mi Band 5 kínai megjelenése után várható volt, hogy Európába, így Magyarországra is érkezik a globál változat, hamarosan. Így is lett, a XiaomiShop kínálatában már előrendelhető a Mi Band 4 ráncfelvarrott utódjaként emlegetett karkötő. A XiaomiShopnak köszönhetően jómagam is tesztelhetem az új Mi Band global változatát. Ezúton is köszönöm Nekik 🙂

Mire vagy kíváncsi?

Az ötéves terv a következő: megnézzük az alapokat, az üzemidőt, funkciókat, jó és rossz tulajdonságokat, szóval a szokásos alap csomagot kapjátok majd a bemutató-teszt keretein belül.

Extraként ezen felül a cikket átszövi majd a komparativitás (nem, nem vitás, hogy arat-e a komp, ezt még nem méri az óra, a szó azt jelenti, összehasonlítás). A Mi Band 3, illetve 4-hez képest is meg fogjuk nézni a változásokat.

Bizony, még mindig a 3-asat használom, immáron két éve, és nem tervezek váltani, meglátjuk majd, meggyőz-e a Chrome dínós animáció, vagy a Pacman (Arch Linux usereket innen is üdvözlöm 😀 )

Ez tehát a terv, meglátjuk majd, hogy alakulnak a dolgok. Ezt a tesztet mindenképp az érdeklődő közösséggel együtt szeretném csinálni, így megkérlek, hogyha lenne bármiféle kérdésed, kíváncsi lennél valamire az órával kapcsolatban, írj egy kommentet ide, Facebookra, vagy az Insta kérdezősbe. Igyekszünk személyesen is válaszolni, de a cikk is választ ad majd a kérdésekre.

A mai napok kiderült infókat, hatalmas meglepetéseket Kornél cikkében erre találhatjátok.

Hamarosan indul tehát a Mi Band 5 teszt, melyet első sorban az Instagram oldalunkon követhettek nyomon, így ha nem tettétek volna, nyomjatok egy lájkot, kapcsoljátok be a csengőt, és iratko…

Akár, hiszen van YT csatink is, azt is érdemes csekkolni a videjós tartalmakért. Az Instán tehát időről időre beszámolok majd, hogy állnak a dolgok, kérdezhettek DM-ben (nem, nem a bótban, insta privát üziben) is Minket, Engem, igyekszünk mihamarabb válaszolni.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
- Hirdetés -

Legújabb cikkek