KezdőlapHírekMelyik telefonnak van a legjobb hangja a világon?

Melyik telefonnak van a legjobb hangja a világon?

A kérdés költői! Természetesen egy Xiaomi telefonról van szó, ami a napokban ment át egy rahedli teszten, hogy kiderüljön, a legjobb hanggal rendelkező telefon a világon!
Bár a Xiaomi Mi 10s még be se lett mutatva, bár arra csak holnap reggel 7-ig kell várnunk. De már be is adták a DxoMark csapatának, akik elég kiterjedő teszt alá vették a hangját és kiderült, hogy jelenleg (2021.03.09.) a legjobb hanggal rendelkező mobiltelefonja!

A DxoMark nem csak a kamerákat tesztelik, hanem a telefonok hangját, lejátszáskor és felvétel esetén is. Mind a két funkcióban a legmagasabb pontszámokat ért el, így az eddigi házon belüli Mi 10 Pro egy éves tündöklését leváltó Asus Rog Phone 5 telefonon is túltesz! A teljes tesztet elolvashatod a DxoMark oldalán itt.

- Hirdetés -
Szabó Kornél
Szabó Kornélhttps://helloxiaomi.hu/
2013 óta foglalkozok a Xiaomi termékeivel, először a MIUI rendszerrel ismerkedtem meg és teremtettem meg a rajongói bázist, a MIUI fórumon. 2017 óta írom a cikkeket a Hello Xiaomi hírportálra, ami mára, az ország legnagyobb Xiaomi márkával foglalkozó oldala lett.
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
- Hirdetés -

Legújabb cikkek

spot_img