KezdőlapHírekPoco X3 NFC megkapta az Android 11 frissítést

Poco X3 NFC megkapta az Android 11 frissítést

Ó még mindig megy a sóvárgás az Android új verziója iránt, bár némileg elhalni látszik, de aki eddig várt, annak van egy jó hírünk. Ha még nem jött meg, mármint a frissítés, hamarosan megkapod!
A Poco X3 NFC telefonból is van 5 régió, még pedig:

  • POCO X3 NFC ID – QJGIDXM
  • POCO X3 NFC Global – QJGMIXM
  • POCO X3 NFC India – QJGINXM
  • POCO X3 NFC RU – QJGRUXM
  • POCO X3 NFC EEA – QJGEUXM

Ezeket, ha nem tudod hogyan, elég könnyű beazonosítani. A Beállítások – Készülékem – összes jellemző oldalon a MIUI verziót megnézed és a számok mögött lévő betűk árulják el, hogy a fenitek közül neked melyik van. Magyarországon és leginkább az Unióban az EEA, vagyis QJGEUXM van neked és erre jött meg a V12.0.8.0.QJGEUXM kód nevű frissítés.

Amellett, hogy Android 11 alapot kapott a telefon, frissítették a biztonsági javítást 2021 februárra. Emellett megkapta az Android alapra jellemző újdonságokat és persze hibákat. De ne szaladjunk ennyire előre, a hibákról majd beszámolnak, akik benne vannak a béta programban. Ha nem akarsz rá várni, akkor a innen letöltheted, itt a link:

FIGYELEM! Ez nem nyilvános stabil változat, ez a stabil béta! A fájlt letöltöd a telefonodra, megnyitod a frissítés appet(Beállítások – Készülékem – MIUI verzió), jobbra fent 3 pötty és frissítő csomag kiválasztása. Megkeresed a letöltött zip fájlt és kiválasztod, feltelepíted, örülsz. Ha nincs ott ez a menüpont, akkor a 11 logóra 10x bökj rá és megjelenik.

- Hirdetés -
Szabó Kornél
Szabó Kornélhttps://helloxiaomi.hu/
2013 óta foglalkozok a Xiaomi termékeivel, először a MIUI rendszerrel ismerkedtem meg és teremtettem meg a rajongói bázist, a MIUI fórumon. 2017 óta írom a cikkeket a Hello Xiaomi hírportálra, ami mára, az ország legnagyobb Xiaomi márkával foglalkozó oldala lett.
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
- Hirdetés -

Legújabb cikkek

spot_img