Épp ma reggel tettük ki a Xiaomi Mi AirDots bemutatót és már is itt egy újabb Bluetooth fülhallgató, ami nem már igazából az Apple AirPods fülhallgatóját támadja keményen. Már az előző is az alma megoldásának az alternatívája is lehetne, csak hogy nem hasonlított rá. De ez már nem csak névben, hanem kinézetben is.

A Xiaomi Mi AirDots Pro tavalyi pletykája beigazolódott. Olyannyira, hogy egyszerűen vették az almás fülest és kis küllemi változtatással lemásolták. Ellenben az AirDots nem egybefüggő műanyag, mint nyugati társa, hanem ugyancsak az elődjétől örökölt 3 méretű szilikon haraggal tudjuk csak igazán kényelmessé tenni.

5,3g súlyával igazán könnyed, amiben természetesen a kiváló hangszóró(AAC HD), mikrofon mellett az kis akkumulátor is helyet kapott. Érintésérzékeny felület mind a kettő fülesen megtalálható, mint a sima verzión, funkcióban ugyan az. Üzemideje kissé nagyobb, mint a sima AirDots fülhallgató(5 óra), de a dokkolója kétszer tudja teljesen feltölteni a fülhallgató párost. A beépített infra érzékelőnek hála csak akkor működik, ha berakjuk a fülünkbe, vagy ha visszarakjuk a tokjába, automatikusan kikapcsol, így kellő üzemidő elérhető vele. A dokkoló furcsa módon USB-C csatlakozóval van ellátva, hogy ezzel is jellemezze a minőséget és az újabb készülékekkel való kompatibilitást.

A Xiaomi Mi AirDots Pro 2019. január 11-től lesz kapható Kínában, 399 Jüan (~58$/16.395 Ft) áron. Mivel ez is, mint a sima AirDots kizárólag még kínai verzióban létezik, hazai forgalmazásra majd csak a Global megjelenéstől lehet számítani. Addig is majd az ismert külföldi csatornákról be lehet szerezni. Amint megjön, jövünk a tesztel!

Igaz még nem érkezett meg, de kaptunk egy hihetetlen jó ajánlatot a Gearvita webáruháztól. 100.99$ helyett egy kuponnal most csak 79.99$! A Xiaomi Mi Airdots Pro headsetet itt tudjátok megvásárolni és használjátok ezt a kupont a jó árért: GVAdotsPro

1 hozzászólás

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ